14:28 Zdravlje Osetila je neprijatan miris svog muža: "Optužila sam ga da se ne kupa, kad smo otišli kod lekara svet nam se srušio, dijagnoza je bila jeziva
10:01 Dom i saveti Stavite kap ulja u veš mašinu: Odeća će posle pranja biti kao nova i predivno će mirisati
10:16 Lepota i Moda Manje od 2 odsto žena na svetu ima ovu moć: Njihov miris muškarce dovodi do ludila
17:55 Dom i saveti Smrad iz sudopere nestaje očas posla: Ulijte ovu smesu, ne samo da se rešavate neprijatnog mirisa, nego ćete produžiti život i sifonu
10:00 Dom i saveti Dom je zagušljiv? Stalno provetravate, ali ne pomaže, evo kako da osvežite prostor za čas
11:49 Dom i saveti Miševi beže od ovoga kao đavo od krsta: Ni u ludilu neće prilaziti vašem dvorištu i kući, ovo ih ubija, sve prirodno
09:16 Dom i saveti Ni najmanje vam neće smrdeti kuća, dodajte samo ovaj sastojak: Em neutališe neprijatne mirise, em je slatki kupus 100 puta ukusniji
08:43 Dom i saveti Osećate smrad, ali ne znate gde: Proverite ova mesta u kući pod hitno, niste ni svesni šta se tamo nalazi
21:00 Dom i saveti Ubija sav neprijatan miris u kolima, čak i miris od cigareta: Ovo sredstvo svi već imate u kući, samo ga sipajte u jednu posudu i ostavite da deluje
19:01 Dom i saveti Ako vam smrde krpe, jedna šolja ovog sastojka rešava problem: Dodajte ovo u mašinu za pranje veša, ubija sav neprijatan miris
17:52 Dom i saveti Često se na postu priprema ovo jelo, ali jedna stvar može napraviti nelagodnost: Evo kako da neutrališete miriš u kući koji ostaje posle prženja ribe
18:00 Zdravlje Nos vam je u kvaru? Naučnici otkrili više od 100 zdravstvenih stanja povezanih sa gubitkom čula mirisa, jedno ne smete ignorisati
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac