Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : brak

Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
11:12 Porodica

Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"

Stefani
10:18 Ispovesti

Udala se za 45 godina starijeg i ima ogroman strah: "Samo strepim da mi ovo ne uradi"

prevara
20:56 Ispovesti

"Priznao sam ženi da sam je prevario, a njena reakcija me je sledila": Ono što je usledilo ostavilo ga je u šoku

Shutterstock
11:29 Porodica

Šta je pravilo 7-7-7? Posebno je važno za parove sa decom + sačuvaće vam brak

tuga
10:45 Ispovesti

Muž ju je ostavio preko poruke i otišao sa njenom prijateljicom: Preživela je pakao, a ono što joj je on priredio nema ni u najgorim snovima

Đurđevdan
21:26 Dom i saveti

Intimni odnosi za vreme posta su greh — da ili ne? Sveštenici objasnili čime vernici treba da se vode i čega da se pridržavaju

Beti Midler
08:30 Poznati

Zaprosila je svog supruga, a sad je otkrila tajnu braka dugog 40 godina: Glumica šokirala javnost priznanjem

brak
17:16 Ispovesti

Marina tvrdi da je zbog duplo mlađeg ljubavnika bolja supruga i majka: "On održava iskru u mom braku"

žena
18:02 Ispovesti

"Tata će platiti, mama nema para": Anitu muž godinama ponižava, "najgore je kad to radi pred decom"

par
16:19 Ispovesti

"Tašta mi je rekla da je njena ćerka suviše dobra za mene": Muškarci otkrili šta se dešava iza kulisa njihovih brakova, a evo zbog čega "vuku" najveću traumu

Ešton i Mila
18:15 Poznati

O njihovoj okrutnoj metodi vaspitanja dece bruji ceo svet: Slavni par "pliva" u parama, a njihovi naslednici...

Džordž Kluni
08:33 Poznati

On je muž za poželeti, a ona nikad lepša: Zbog onog što rade uoči godišnjice braka ceo svet im zavidi

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 31
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Shutterstock
11:27 Dom i saveti

Savršen kupaći kostim, biće lep i dogodine: Ako uradite ovo duže će da vam traje

cveće
09:13 Dom i saveti

Prirodni eliksir za ljubičice: Provereni način koji će ih osvežiti i podstaći cvetanje

mravi u kuhinji
08:20 Dom i saveti

Rešite se mrava očas posla: Ovaj proizvod košta 200 dinara, a od njega beže kao ludi!

ćufte
17:50 Dom i saveti

Moja komšinica pravi najbolje ćufte i sarme: Uvek su sočne i ne raspadaju se, jer u mleveno meso stavlja 1 neobičan sastojak

svinjska mast
16:58 Dom i saveti

Sve što su vas učili o njoj bila je velika laž: Nikada nemojte bacati svinjsku mast - ulju je mesto u kanti za smeće

watch-icon

Preporučujemo

Shutterstock
11:27 Dom i saveti

Savršen kupaći kostim, biće lep i dogodine: Ako uradite ovo duže će da vam traje

devojka
11:01 Lepota i Moda

Ova devojka na sebi nosi 270.000 evra: Prošetala gradom u kombinaciji koja košta kao luksuzni stan u Beogradu

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix via AP
10:31 Ispovesti

Skandal na koncertu: Kolege imale tajnu aferu, mislili da niko neće znati, a onda ih je on uhvatio na delu!

menstruacija
10:02 Zdravlje

Ne odlažite mokrenje: Ignorisanje signala koje šalje telo može izazvati ove bolesti kod žena, nije mala stvar

novac
09:40 Horoskop

Srećniji od ostalih: Rođeni u ovih 5 horoskopskih znakova će pošteno da napune džepove do kraja 2025. godine, stiže uspeh

cveće
09:13 Dom i saveti

Prirodni eliksir za ljubičice: Provereni način koji će ih osvežiti i podstaći cvetanje

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.