13:45 Dom i saveti Želite sjajnu, čokoladnu nijansu kose: Evo kako kafa može da ubrza rast i ojača vlasi
17:26 Lepota i Moda Žene, prestanite da perete kosu odmah nakon farbanja: Ovo je idealno vreme za prvo pranje -i boja će biti kao na slici kutije za farbu!
19:49 Lepota i Moda Ne treba vam frizer: Bez agresivne hemije, sami izvucite svetle pramenove, a potrebne su vam samo 2 namirnice koje već imate
15:00 Lepota i Moda Obožavaju je i brinete i plavuše: Ovu tehniku farbanja kose frizeri opisuju kao "čik" i zabavnu
11:35 Lepota i Moda Bez odlaska u frizerski salon: Kako prekriti sede bez farbanja, po receptu baka Soke
08:00 Lepota i Moda Kako skinuti fleke sa glave od farbanja: Pet načina, a sve što vam treba već imate kod kuće
12:52 Porodica Majka ĆERKI (5) izblajhala kosu: Doktor objasnio zašto to NIKAKO ne biste trebali da radite, može da bude OPASNO
22:30 Lepota i Moda Sa OVIM trikom ćete izgledati 10 godina MLAĐE: Stručnjak za FARBANJE kose otkriva kako da odaberete PRAVU BOJU
18:40 Porodica U kvizu "Potera" bilo pitanje koje SVAKA ŽENA u Srbiji ZNA: Tragač i takmičar su dali POGREŠAN odgovor, a prelako je
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!