11:49 Lepota i Moda Najtraženiji zimski komplet iz bakine garderobe vraća se u modu! Topao, elegantan i damski
11:08 Lepota i Moda Ako ove jeseni kupujete farmerke, neka to budu ove! U njima svaka žena izgleda 5 kg mršavije i zategnuta kao prćaka
16:26 Lepota i Moda Kao iz bajke: Verujemo da skoro niste videli lepšu haljinu - pogledajte kraljicu Leticiju, lutka joj nije ravna!
18:54 Lepota i Moda Tvid ne izlazi iz mode upravo zbog ovoga: Prsluk kraljice Leticije ističe struk, a čini ga užim!
18:29 Poznati Otkupili su snimak na kojem je pričala ovo, sada sve isplivalo: Jednu tajnu kraljica Leticija čuva kao zmija noge, ali džabe joj, saznalo se
09:50 Lepota i Moda Bez operacija i skupih krema: Ovo je tajna mladolikog lica kraljice Leticije u šestoj deceniji
12:06 Lepota i Moda Bomba od haljine: Letnji model koji se razgrabi u trenu, a sve je počelo od kraljice Leticije koja se prva zaljubila u njega!
10:52 Lepota i Moda Haljina koja pristaje svakoj građi tela: Kada kraljica može da je nosi u Madridu, što ne biste vi po Knezu?
10:49 Lepota i Moda Najtraženija letnja haljina može se naći kod nas za 2.500 dinara: Toliko dobro stoji, da nije ni čudo što je kraljica Leticija nosi već 2 godine
20:47 Lepota i Moda Teksas haljina u koju ćete se zaljubiti: Vrlo praktičan model, sakriva svaki višak, a za paklene vrućine je pun pogodak
20:35 Lepota i Moda Dugo nismo videli ovako moćan kombinezon: Udoban, ultra moderan, a besperkorno sakriva sve nedostatke, Leticiji je omiljeni
10:49 Lepota i Moda Pronašli smo savršeni letnji autfit za šetnju po Knezu: I kraljica Leticija ga obožava, uvek ćete u njemu biti primećene
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac