19:55 Ispovesti Kum šokirao goste na svadbi: Držao zdravicu i najstrašnije ocrnio mladu, ovo niko ne bi poželeo!
13:47 Porodica Jeziva fotografija sa svadbe: Mlada ga hrani tortom, a mladoženja je brutalno zlostavlja pred svatovima
19:57 Ispovesti Kad sam saznala Markovu tajnu, nisam se dvoumila: Odmah sam otkazala svadbu, naša budućnost se srušila kao kula od karata
14:28 Ispovesti Horor kakav se ne pamti na svadbi: Od početka je krenulo nizbrdo, mladoženja uhvatio mladu sa stricem, ali to nije najgore
17:05 Ispovesti Venčanje kao iz bajke: Koštalo je 300.000 evra, sve pršti od luksuza, ljudi se danima čude tolikom raskošu!
17:53 Ispovesti Snežana je doživela traumu pred svadbu: „Svekrva mi je zabranila da obučem belu venčanicu“
19:37 Porodica "Ne udajem se za njegovo derište, nego za njega": Mlada ne želi ćerku budućeg muža na venčanju, je l vama to normalno?
20:57 Poznati Za svadbu htela slavnog pevača, ali nije imala para da ga plati? Evo ko je trebao da peva na venčanju Dženifer Lopez
17:27 Porodica Mlada je od dede na svadbi dobila koverat: Ono što je bilo u njemu, rasplakalo je i unuku i celu Srbiju
17:01 Ispovesti Niko iz porodice ne priča sa mnom: Nisam htela budućoj snaji da pozajmim moju venčanicu, svi me optužuju da sam bratu upropastila svadbu
19:57 Ispovesti Pukle pantalone kao đevđir, sevnule gaće: Mladoženja skoro ostao go, gosti trčali da mu pomognu
10:36 Porodica Ako ne može lukom i strelom, moraće praćkom: Jeste li videli zanimljivije gađanje jabuke na srpskoj svadbi?
18:00 Poznati Nije joj bio dovoljan skandal sa Klintonom: Monika Levinski otkrila novi blam, i to bez trunke stida, ljudi slušaju i ne veruju
17:27 Zdravlje Dobro ćete razmisliti pre nego što pojedete krompir: Srbi ga obožavaju, ali u jednom slučaju može biti problematičan
17:00 Dom i saveti Da li ste nekada stavili lovor u veš mašinu? Žene se kunu da je to jedan od najboljih kućnih trikova!
16:35 Dom i saveti Svi ovo stavljaju u salatu, a zapravo je uništava: Poznata kuvarica otkriva koje povrće nikada ne ide u činiju!
16:12 Dom i saveti I ono crnilo, i žutilo, ma sve skida kao od šale: Nije soda bikarbona, ni sirće, a čisti wc šolju bolje od oba
15:47 Poznati Šok ispovest slavnog glumca: "Nisam mogao da spavam od gladi, bio sam na ivici nervnog sloma”