17:53 Ispovesti Mlada pred svadbu saznala da je verenik prevario: Nije odložila venčanje, jer je koštalo 40.000 evra, evo šta je uradila
16:58 Ispovesti Nisu zbog svadbe podigli kredit: „Venčala sam se u trenerci, a moj muž u radnom odelu, zajedno smo 12 godina“
11:54 Porodica Sestra me nije pozvala na večanje: I vi ćete sigurno zaplakati kada budete čuli zašto je to uradila
11:09 Zdravlje Nikola prekinuo veridbu, a onda mu jedan poziv promenio sve: 15 meseci nakon što su mu spasili život, dirljivim gestom oduševio doktore Kliničkog
14:36 Ispovesti Fotograf na svadbama otkrio: Ovo su znakovi po kojima odmah znam da će se par razvesti!
21:00 Poznati Helikopteri dolaze po goste kada se ženi sin indijskog milijardera: Maratonska svadba optočena zlatom, svilom i kadifom
17:23 Poznati Izgledom na svadbi sve razočarala: Udala se jedna od najlepših žena, ljudi začuđeni njenom venčanicom, nije se ni našminkala!
10:15 Ispovesti „Gde joj je pamet bila?“: Mladina majka zapanjila ljude izborom odeće za ćerkinu svadbu
10:40 Ispovesti IZBACIO MAJKU SA VENČANJA Mladoženja "objasnio" roditeljima da "nisu vrsta ljudi s kakvom se oni druže"
14:35 Ispovesti „Ja ne bih ni otišla!“: Mladenci gostima poslali 15 pravila ponašanja na svadbi, ljudi zapanjeni šta sve traže!
18:35 Porodica Pazite koga zovete na svadbu: Pevačica koja 20 godina peva na veseljima otkrila ko najčešće napravi skandal
14:09 Porodica Ljudi moji, kako se obukla! Na svadbi su svi gledali u nju, mlada ostala u drugom planu, svi misle da je to namerno uradila
18:32 Porodica "Ne, niste umislili, vara vas": Pet znakova preljube kojih niste ni svesni, a dešavaju se pred vašim očima!
18:01 Ispovesti "Hoću da se udam na miru, bez familije": Mlada ne želi svoju porodicu na venčanju, kaže da zbog ovoga ne može da ih podnese
17:31 Dom i saveti Ako primetite ovo na jajetu, nemojte ga jesti: Znači da je pokvareno i nije za farbanje
17:02 Lepota i Moda U devetoj deceniji izgleda duplo mlađe: Marta Stjuart izgleda brutalno, perfektno zategnuta, pogledajte joj lice
16:29 Zdravlje Srbi rizikuju zbog jedne navike: Eksperti kažu da može da bude uzrok moždanog udara, nije mala stvar