16:19 Porodica Razvela se posle 2 dana braka: „Obećao je da neće to da radi, ali nije izdržao, kako da mu verujem?“
20:27 Porodica Koga ovo ne bi naljutilo? Mladoženja napisao poruku na cipelama, a mladi pao mrak na oči
11:40 Porodica Najbolje godine za ulazak u brak: Psihoterapeut kaže da se ljudi u ovom slučaju najređe razvode
18:36 Porodica Ovo se godinama prepričava: Svekar je mladi na svadbi ponudio novac da ostavi njegovog sina!
16:20 Ispovesti Malo se više popilo: Mladini ujaci na svadbi napravili pravi šou, gosti su bili oduševljeni onim što vide
18:19 Porodica Svatovi su bili baš velikodušni: Mladenci dobili vilu od 600 kvadrata, a kad čujete koliko su platili mladu, zavrteće vam se u glavi!
16:44 Ispovesti Mladina kuma otkrila groznu tajnu: „Ne znam da li da joj kažem, ne bih htela da se to desi meni“
21:55 Porodica Planirate svadbu? Ovo su najsrećniji datumi za venčanje u 2024. godini, a jedan treba izbeći!
15:22 Ispovesti Pa ovo je hit! Kum u zdravici pričao o mladoženjinim avanturama, goste šokirao detaljima, mladu rasplakao
12:06 Ispovesti Otvorili svadbeni poklon posle 10 godina: Ono što su našli unutra, spasilo im je brak u poslednjem trenutku
20:39 Ispovesti "Poštovani gosti, uzmite poklone i idite kući": Mlada i kum napravili skandal na svadbi u Šumadiji, mladoženja propao u zemlju od blama
13:30 Poznati I on se oženio: Glumac iz popularne serije stao na ludi kamen, ni mećava mu čak nije smetala!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore