Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : svadba

venčanje
11:38 Ispovesti

Pozovu vas na svadbu i na pozivnici napišu koliko para da im donesete: Janko i Marija su razočarali svoje goste, ali to nije najstrašnije

Mladoženja izgovorio "DA", pa ponizio i mladu i goste: Od tog momenta je na meti kritika, ali opravdano
17:37 Ispovesti

Mladoženja izgovorio "DA", pa ponizio i mladu i goste: Od tog momenta je na meti kritika, ali opravdano

venčanje
10:46 Poznati

Pikeova majka je Šakiru uporedila sa vešticom: Juče se pojavila na venčanju zajedno sa novom snajom, u stajlingu u kom nismo navikli da je viđamo

rasprava
18:20 Ispovesti

Zbog nepoštovanja dres koda, mlada napala kumu: Ivana je dobila strašne uvrede jer nije obratila pažnju na detalj

mladenci
19:42 Ispovesti

Ne gazi me po nogama Katarina, bole kao da su tuđe: Parovi podelili o čemu su pričali tokom prvog plesa, ovo ima samo kod nas

mlada i mladoženja
09:00 Ispovesti

Mladoženja je doslovno OSRAMOTIO mladu na dan venčanja: Nije mogla ni da sanja da će da ispriča njen peh s početka njihove veze

shutterstock
17:30 Porodica

Američki trend postaje popularan u Srbiji? Mladenci saopštili da prave "suvo venčanje", gosti ostali u šoku

mlada
15:50 Ispovesti

Najlepši dan se pretvorio u noćnu moru: Na dan venčanja mlada dobila pismo od mladoženje koje nije bilo namenjeno njoj

Da li se ovako ponaša zaljubljeni mladoženja? Zbog njegovog poteza svi su zbunjeni, njoj savetuju da ga odmah ostavi
13:04 Ispovesti

Da li se ovako ponaša zaljubljeni mladoženja? Zbog njegovog poteza svi su zbunjeni, njoj savetuju da ga odmah ostavi

Rekao sam tastu da je "seljačina"? Dečko iz Beograda je doživeo blam veka kad mu je mlada iz Požarevca otkrila porodični ritual
20:20 Porodica

Rekao sam tastu da je "seljačina"? Dečko iz Beograda je doživeo blam veka kad mu je mlada iz Požarevca otkrila porodični ritual

svadba
11:27 Ispovesti

Danila iz Valjeva svadba je koštala ne pitajte koliko: Salu i deokoraciju je platio 6000 evra, ali za jednu stvar ne može da prežali novac

shutterstock
18:05 Ispovesti

Toliko se zgrozila da je sve podelila na INTERNETU: "Ne mogu da verujem šta je moja sestra poslužila gostima na svadbi"

1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 21 22
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Shutterstock
21:30 Dom i saveti

Za kuvanje, ali i baštu: Biljke zablistaju kada ih prebrišete ovim proizvodom, a evo za šta se još koristi

zaprška
16:59 Dom i saveti

Moja baka ceo život ovako pravi zapršku: Ulje i brašno ne koristi, a idealna je za svako jelo

mače
13:47 Dom i saveti

Narodno verovanje za koje malo ko zna! Ako mačka uradi ovo blizu vas, ubrzo ćete se "ubiti" od para!

šerpa
12:28 Dom i saveti

Za 5 minuta se sve skida bez ribanja: Zagoreli ostaci hrane nestaju sa šerpe i tiganja kao od šale!

Omekšivač
10:17 Dom i saveti

Oprali ste veš i odeća vam ne miriše? 6 grešaka koje pravite kada sipate omekšivač

watch-icon

Preporučujemo

Shutterstock
22:02 Horoskop

Novac se budi: Rođeni u ova 3 horoskopska znaka će doživeti procvat na polju finansija, novčanici više nisu prazni

Shutterstock
21:30 Dom i saveti

Za kuvanje, ali i baštu: Biljke zablistaju kada ih prebrišete ovim proizvodom, a evo za šta se još koristi

žena
21:01 Ispovesti

Moj muž je skrenuo: Napravio dramu od najmanje sitnice, načisto poludeo kada sam rekla gde idem

Richard Shotwell/Invision/AP
20:27 Lepota i Moda

Majica koja stoji svima: Savršeno se prilagođava telu i kombinuje uz šta god poželite, a žene su zaljubljene u ove boje

Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia
20:00 Poznati

Ovo je najstariji sin fatalne lepotice: Njegovu mamu obožavaju Srbi, zapalila je svet ulogom u sportskoj komediji

Printscreen/Youtube/Prime Video
19:28 Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak, 10. jul: Rakovi da poslušaju savet od jedne osobe, Jarčevi su napeti

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.