15:35 Porodica "Žene, zaboravite na UDAJU": Poznati ekspert za veze objašnjava zašto nikada ne treba da stanete na LUDI KAMEN
21:55 Ispovesti KATASTROFALAN način da ugostiš VEGANA: Ljudi ne mogu da veruju šta je devojka dobila za OBROK i to još na SVADBI!
14:00 Ispovesti "Želi da mi ga UKRADE": Mlada je ZABRANILA trudnoj drugarici da prisustvuje venčanju, a razlog za to je više nego BIZARAN
15:20 Porodica Savremena roamntična komedija: Nakon samo DVE nedelje zabavljanja tinejdžeri su se VENČALI, a ŠOKANTNO je kako su roditelje obavestili!
14:40 Porodica Venčali su se kada je on imao 63, a ona 22 godine: "Ljudi me gledaju kao grabljivicu, a deca ne RAZUMEJU pravu ljubav"
17:50 Porodica Na samrti joj je ostavio AMANET: Ova baka (90) je morala da ispuni poslednju ŽELJU svog muža i da se UDA za njoj dobro poznatog čoveka!
23:00 Ispovesti "Upropastila mi je najvažniji dan u životu": Ovo su NAJGORI incidenti na SVADBAMA, ceremonije su UNIŠTAVALI obično najbliži
11:07 Lepota i Moda Udala se i završila na naslovnim stranama SVETSKIH novina: Razlog je UŠTEDA, kupila je DVE venčanice za 1.000 dinara!
15:15 Porodica "Udaja je promenila moj život na bolje": Venčala se za DRVO, a već treću godinu proslavljaju Božić zajedno
09:00 Ispovesti "UDALA sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko PLAKATI": Nakon što je otvorila poklon jednog gosta, žena se zaprepastila, razočarala i osećala se PONIŽENOM
20:00 Ispovesti Dogovoreni brakovi i dalje postoje: Nakon što je devojčica (14) POBEGLA sa svoje svadbe, policija ju je UHAPSILA i bacila u tamnicu, a onda je krenuo PAKAO
22:48 Ispovesti Marija ga je čekala TRI sata ispred OLTARA, a onda je JEDAN poziv promenio sve - mlada je uradila ono što je SVE GOSTE ostavilo u čudu!
10:08 Porodica Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom
09:58 Poznati Udala se na pragu osme decenije: Zvezda hit ženske serije u Srbiji izgovorila sudbonosno ,,da", ali ne u venčanici, nego...
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled