11:05 Porodica Ova 3 signala pokazuju da će brak propasti: Fotograf za svadbe otkrio po čemu zna već na venčanju da će se par razvesti
15:55 Ispovesti "Šta to radiš kume"? Skandal na svadbi u Čačku: Mladoženja zamolio goste da uzmu nazad poklone koje su doneli i da idu kući
11:32 Ispovesti Mladoženja šokirao mladu komentarom: Bio je toliko okrutan da je ona odmah otkazala venčanje, evo šta je rekao
14:34 Porodica "Ne udajem se za njegovo derište, nego za njega": Mlada ne želi ćerku budućeg muža na venčanju i svi se pitaju da li je to normalno
19:55 Ispovesti Kum šokirao goste na svadbi: Držao zdravicu i najstrašnije ocrnio mladu, ovo niko ne bi poželeo!
13:47 Porodica Jeziva fotografija sa svadbe: Mlada ga hrani tortom, a mladoženja je brutalno zlostavlja pred svatovima
19:57 Ispovesti Kad sam saznala Markovu tajnu, nisam se dvoumila: Odmah sam otkazala svadbu, naša budućnost se srušila kao kula od karata
14:28 Ispovesti Horor kakav se ne pamti na svadbi: Od početka je krenulo nizbrdo, mladoženja uhvatio mladu sa stricem, ali to nije najgore
17:05 Ispovesti Venčanje kao iz bajke: Koštalo je 300.000 evra, sve pršti od luksuza, ljudi se danima čude tolikom raskošu!
17:53 Ispovesti Snežana je doživela traumu pred svadbu: „Svekrva mi je zabranila da obučem belu venčanicu“
19:37 Porodica "Ne udajem se za njegovo derište, nego za njega": Mlada ne želi ćerku budućeg muža na venčanju, je l vama to normalno?
20:57 Poznati Za svadbu htela slavnog pevača, ali nije imala para da ga plati? Evo ko je trebao da peva na venčanju Dženifer Lopez
16:05 Poznati Poznata glumica je bila smeštena u psihijatrijsku bolnicu: Danas hoda ulicama slobodno, ali svi misle da se nije izlečila
15:35 Lepota i Moda Frizeri vam ovo nikada neće reći: Otkrili smo njihove "magične" trikove za gušću, bujniju i življu kosu
15:06 Dom i saveti Stari baštovani obožavaju ovu biljku: Gvozdeni leptir se lako neguje, uspeva u punoj senci, ali jedno treba izbegavati
14:16 Lepota i Moda Kupaći kostim koji pristaje svakoj građi: Model savšeno prikriva stomačić, izdužuje figuru i briše godine
13:46 Poznati Spavala sa bratom i rodila mu sina: Šta se danas desilo sa lepom glumicom koja je počinila najveći incest?