20:58 Poznati Konačno su osvanule slike sa venčanja: Istopićete se od lepote, evo kako je izgledala svadba Švarcenegerovog sina
21:26 Poznati Pukli najmanje 20.000 dolara, nisu se mnogo otvorili? Arnold Švarceneger oženio sina, evo na kom čudnom mestu su pravili svadbu
14:32 Ispovesti Pismo koje je rasplakalo celu Srbiju: Mlada je na svadbi otvorila dedin koverat i srce joj je prepuklo
14:44 Porodica Sestra me nije pozvala na večanje: I vi ćete sigurno zaplakati kada budete čuli zašto je to uradila
14:52 Porodica Već na venčanju se vidi ko će se brzo razvesti: Svadbeni fotograf otkrio 3 signala za uzbunu
21:09 Ispovesti Došla tetka iz Nemačke na svadbu i obrukala se dozlaboga: Posle bruke tražila još da joj spakuju ovo, svi hoće da prsnu od sramote
15:02 Ispovesti Mlada kao da je imala povez na očima: Kuma flertovala s mladoženjom pred njom, pa otišla korak dalje!
17:30 Ispovesti Danima se priča o ovoj svadbi: Mladenci gostima sve naplatili, oni mislili da je skrivena kamera!
14:17 Ispovesti Svekrva mi je na svadbi zalepila tortu u lice: Uz to me je najstrašnije uvredila, a moj muž je ćutao i gledao!
11:04 Porodica Rada se udala kao carica: Raskoš na svadbi, ali svi gledaju njega, 'je l’ zna mladoženja da sutra mora u školu?'
15:27 Ispovesti Igor iz Beograda priznao: Oženio je jer je bila nevina, sad mu ceo život vodi njena familija
12:25 Poznati Udala se ćerka Stiva Džobsa: Bogata naslednica blokirala ceo grad, evo koliko para je spiskala na luksuzno venčanje!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac