17:53 Ispovesti Snežana je doživela traumu pred svadbu: „Svekrva mi je zabranila da obučem belu venčanicu“
19:37 Porodica "Ne udajem se za njegovo derište, nego za njega": Mlada ne želi ćerku budućeg muža na venčanju, je l vama to normalno?
20:57 Poznati Za svadbu htela slavnog pevača, ali nije imala para da ga plati? Evo ko je trebao da peva na venčanju Dženifer Lopez
17:27 Porodica Mlada je od dede na svadbi dobila koverat: Ono što je bilo u njemu, rasplakalo je i unuku i celu Srbiju
10:58 Porodica Radmila je iz Nemačke došla u Kruševac na svadbu: Zbog poklona koji je donela bratanici, u zemlju je propala od sramote
17:01 Ispovesti Niko iz porodice ne priča sa mnom: Nisam htela budućoj snaji da pozajmim moju venčanicu, svi me optužuju da sam bratu upropastila svadbu
19:57 Ispovesti Pukle pantalone kao đevđir, sevnule gaće: Mladoženja skoro ostao go, gosti trčali da mu pomognu
10:36 Porodica Ako ne može lukom i strelom, moraće praćkom: Jeste li videli zanimljivije gađanje jabuke na srpskoj svadbi?
18:13 Ispovesti Zbog potresa mozga je zaboravio da sam ga ostavila: Bila sam zbunjena njegovim ponašanjem, a onda sam ovo uradila
13:15 Ispovesti Mirjana je doživela tragediju na svadbi: To je trebalo da bude najlepši dan u njenom životu, a pretvorio se u pakao
16:00 Ispovesti Otišla sam na svadbu bivšeg dečka i nastao je haos! Mlada i njena familija su me najstrašnije maltretirali
10:03 Ispovesti Bio joj je kum na venčanju, a sad je udata za njega: Dok je plesala sa mužem, sve vreme je želela njegovog najboljeg prijatelja
18:32 Porodica "Ne, niste umislili, vara vas": Pet znakova preljube kojih niste ni svesni, a dešavaju se pred vašim očima!
18:01 Ispovesti "Hoću da se udam na miru, bez familije": Mlada ne želi svoju porodicu na venčanju, kaže da zbog ovoga ne može da ih podnese
17:31 Dom i saveti Ako primetite ovo na jajetu, nemojte ga jesti: Znači da je pokvareno i nije za farbanje
17:02 Lepota i Moda U devetoj deceniji izgleda duplo mlađe: Marta Stjuart izgleda brutalno, perfektno zategnuta, pogledajte joj lice
16:29 Zdravlje Srbi rizikuju zbog jedne navike: Eksperti kažu da može da bude uzrok moždanog udara, nije mala stvar