19:50 Porodica Mladenci iz Čačka "obrnuli igricu": Isidora i Saša svakom gostu servirali na stolu urnebesan "poklončić" za pamćenje!
12:55 Porodica Mlada sve šokirala ponašanjem: Jela kao mećava na svojoj svadbi, snimak zapanjio skoro milion ljudi!
20:33 Porodica Srpska svadba postala hit na internetu: Mladenci u salu ušli uz neobičnu pesmu i nasmejali 2 miliona ljudi!
15:01 Porodica „Nema tu ni ljubavi, ni poštovanja“: Mladoženja šokantnim potezom ponizio mladu, svi joj savetuju da se odmah razvede
14:23 Ispovesti Mladoženja iz Čačka zbog prazne koverte poludeo od besa: Zvao je redom sve goste, a zbog jednog odgovora je zanemeo
17:53 Ispovesti Mlada pred svadbu saznala da je verenik prevario: Nije odložila venčanje, jer je koštalo 40.000 evra, evo šta je uradila
16:58 Ispovesti Nisu zbog svadbe podigli kredit: „Venčala sam se u trenerci, a moj muž u radnom odelu, zajedno smo 12 godina“
11:54 Porodica Sestra me nije pozvala na večanje: I vi ćete sigurno zaplakati kada budete čuli zašto je to uradila
11:09 Zdravlje Nikola prekinuo veridbu, a onda mu jedan poziv promenio sve: 15 meseci nakon što su mu spasili život, dirljivim gestom oduševio doktore Kliničkog
14:36 Ispovesti Fotograf na svadbama otkrio: Ovo su znakovi po kojima odmah znam da će se par razvesti!
21:00 Poznati Helikopteri dolaze po goste kada se ženi sin indijskog milijardera: Maratonska svadba optočena zlatom, svilom i kadifom
17:23 Poznati Izgledom na svadbi sve razočarala: Udala se jedna od najlepših žena, ljudi začuđeni njenom venčanicom, nije se ni našminkala!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore