13:50 Porodica Dolaze u patikama na svadbu: Srbi pali u trans kada su videli autfite na venčanju u Kini, a to je sitnica prema ovome
20:23 Poznati Sve je spremno za svadbu decenije! Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez izabrali mesto venčanja - evo gde će održati!
10:52 Poznati Svadba od 6 miliona evra! Torta velika kao palata, pred mikrofonom Džej Lo, a tek da vidite venčanicu i nakit, fali samo od ptice mleko
13:49 Porodica Jeziva fotografija sa svadbe: Mlada ga hrani tortom, a mladoženja je brutalno zlostavlja pred svatovima
12:38 Ispovesti Rodila mu dete, a on doveo drugu: Supruga zaplesala na svadbi sopstvenog muža, "srce mi je slomljeno, ali ponos nije"
18:09 Ispovesti „Udajem se za bivšeg dečka moje sestre“: Šokantna ispovest žene koje se odrekla cela porodica
15:43 Ispovesti Verina svekrva na svadbi doživela nervni slom i završila u bolnici: "Kada se vratila počeo je naš pakao, nije mogla da podnese "gubitak" sina"
21:30 Ispovesti Mlada izbacila zaovu sa svadbe: „Svima je otkrila našu tajnu, uništila mi je najvažniji dan u životu!“
08:57 Ispovesti Teško da vam se neće smučiti: Ljudi su hvalili mladinu venčanicu, a onda je otkrivena jeziva tajna
20:45 Ispovesti Najlepši dan joj se pretvorio u pakao, ponižena i izigrana: Dan posle venčanja muž pokupio sve pare, pobegao i ostavio je
16:40 Ispovesti Vračara joj rekla da se ne udaje: Ana je nije poslušala, odmah posle svadbe kad je sve krenulo, setila se njene jezive rečenice
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad