10:36 Porodica Ako ne može lukom i strelom, moraće praćkom: Jeste li videli zanimljivije gađanje jabuke na srpskoj svadbi?
18:13 Ispovesti Zbog potresa mozga je zaboravio da sam ga ostavila: Bila sam zbunjena njegovim ponašanjem, a onda sam ovo uradila
13:15 Ispovesti Mirjana je doživela tragediju na svadbi: To je trebalo da bude najlepši dan u njenom životu, a pretvorio se u pakao
16:00 Ispovesti Otišla sam na svadbu bivšeg dečka i nastao je haos! Mlada i njena familija su me najstrašnije maltretirali
10:03 Ispovesti Bio joj je kum na venčanju, a sad je udata za njega: Dok je plesala sa mužem, sve vreme je želela njegovog najboljeg prijatelja
08:25 Poznati Ne zovu ga više ni na jednu svadbu, a nije zbog toga što bi bio lepši i od mladoženje: Evo zašto Tom Hardi nije rado viđen gost na veseljima svojih prijatelja
13:35 Ispovesti Pred venčanje sam saznala da me je prevario: Oterala sam ga iz svog života, ali nisam otkazala svadbu, svi su bili iznenađeni onim što sam uradila
12:02 Ispovesti Rođenu majku izbacio sa svadbe! Sin jedinac pobesneo zbog njenog ponašanja, gosti zanemeli
16:26 Ispovesti Mladenci hteli da proslave, a onda svi golubovi poleteli pravo u goste: Srušila se dekoracija, pa nastao opšti haos
20:34 Ispovesti "Zaova želi da mi uništi venčanje": Osmislila je pakleni plan, a zna da je to strogo zabranjeno raditi
13:58 Porodica "Ovo je legendarno!": Snimak jedne svadbe u Srbiji oduvao mreže, ovakav ulazak u svečanu salu se na pamti!
12:35 Ispovesti O Anđelinoj svadbi danas priča cela Srbija: Svatovi su ostali u šoku kada su čuli šta je izgovorila rođenoj sestri
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore