11:11 Ispovesti "Napravila sam UŽASNU grešku, tek sam na KRAJU shvatila": Mlada je morala da PREKINE venčanje, ovo još nije viđeno!
10:59 Porodica Sada je razlog romantičan, ali je nekada bio JEZIV: Mlade već VEKOVIMA nose VEO preko lica i čuvale su ga za SAHRANU
14:20 Porodica NEMCI otkrili koliko novca MLADENCIMA stavljaju u KOVERTU: Cifre će vas IZNENADITI, a koliko ste vi spremni da se ISPRSITE?
12:51 Lepota i Moda Našla je VENČANICU u prodavnici polovne odeće, a kada vidite koliko je PLATILA, šokiraćete se!
08:00 Ispovesti Otišla je na svoje VENČANJE bez ovog detalja, MUŽ joj to NIKADA neće oprostiti i svakodnevno je OSUĐUJE, čak i na DRUŠTVENIM MREŽAMA
09:00 Porodica Znate li zašto mladoženja NOSI MLADU PREKO PRAGA? Verovanje čije je značenje JAKO i danas, ko nije poštovao običaj, terao ga je MALER
18:30 Ispovesti Najgori dan u mom ŽIVOTU: Verenik me toliko povredio svojim predlogom, a ULITMATUM koji je postavio, SLOMIO ME
20:40 Porodica U sestrinu SVADBENU tortu stavio MARIHUANU: "Najsmešnije mi je bila tetkina reakcija, zabavila je sve SVATOVE"
20:00 Ispovesti HAOS NA SEOSKOJ SVADBI Mlada odbila da se uda zbog mladoženjine "FRIZURE", a onda je morala i policija da se umeša!
12:53 Horoskop Oni staju na LUDI KAMEN do kraja 2022. godine: Ova ČETIRI znaka će imati VENČANJE iz snova
20:29 Dom i saveti Kako da vam se mašina za veš na ubuđa? Ovo nikada ne uradite posle pranja, a može vam usmredeti odeću sledeći put
19:57 Poznati Sveće sa mirisom polnog organa, histerija zbog kose, a sada ovo: Žena ne prestaje da provocira, evo šta radi dok sprema doručak
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 16. jun: Jarčevi i Ribe u vrtlogu emocija, bitno je da stvari reševate "hladne glave"
19:00 Lepota i Moda Nekada su bile samo za plažu, a sada ih nose i po ulicama Beograda: Te providne, te šljokičaste, te drečave — ovo su najpopularnije sandale ovog leta
18:29 Zdravlje Stiže leto, stiže i najveći letnji problem: Evo kako da sprečite ojed na butinama, pravu noćnu moru na +35 stepeni
17:58 Dom i saveti Zato što ovo radite, zato i spalite listove: Evo kada se zaliva cveće tokom vrućine, jedna vaša navika je kobna za njih — menjajte je odmah