Mačka i PREDIVNO VENČANJE: Udala se za kućnog ljubimca, a razlog tome je sledeći

K.Ć. Vesti 08.05.2022 19:30 0

Veza koja se rađa između životinje i njenog vlasnika često je bezuslovna ljubav

Mačka i PREDIVNO VENČANJE: Udala se za kućnog ljubimca, a razlog tome je sledeći

Printscreen

Mnogi ljudi će učiniti sve da njihov ljubimac bude zdrav i bezbedan. Iz straha da ne izgubi svoju voljenu životinju, žena je odlučila da se uda za svoju mačku - Indiju.

Debora Hodž je 49-godišnja samohrana majka dvoje dece. Njihova porodica se 2017. povećala za još jednog člana i od tada je mačka Indija najbolji prijatelj njene dadilje. Sada, iz straha od mogućeg gubitka kućnog ljubimca, Debora se udala za mače na građanskoj ceremoniji.

„Ne možemo biti razdvojeni ni pod kojim okolnostima“

Strah žene od gubitka voljenog ljubimca je opravdan. U intervjuu za Dejli miror, Debora je otkrila da su je, dok je živela u prethodnom stanu, vlasnici naterali da se odrekne dva psa haskija – Siri i Staršajna, preteći joj deložacijom. Zauzvrat, pre pet godina, nakon preseljenja u sadašnju kuću, vlasnici su naredili ženi da se reši Jamalove mačke.

- Apsolutno mi je slomilo srce. Kućni ljubimci postaju deo vaše porodice i bilo je apsolutno stresno što sam morala da se oprostim od njih – otkrila je žena u intervjuu za „Dejli miror”

Pre nego što je zagrlila Indiju, Debora je molila vlasnika da joj dozvoli da ima još jednog kućnog ljubimca, navodi Dejli miror, a vlasnik je pristao.

- Ne mogu bez Indije. Ona je prava senzacija, tako je prijateljska i neverovatna. To je najvažnija stvar u mom životu, odmah posle moje dece - Debora je naglasila .

Trenutno se stanovnica Londona plaši da zbog gubitka posla (Debora je ostala bez posla u martu) neće moći da plati kiriju do predviđenog datuma - 1. maja. Strah od deložacije i pomisao da dobije još jedan stan kod novih vlasnika naveli su ženu da se uda za svog ljubimca. Na ovaj način Debora je odlučila da pokaže budućim vlasnicima da se ona i Indija neće rastati.

Izuzetna mačka i izuzetna ceremonija

Indija, stara 5 godina, pridružila se Debori i njeno dvoje dece 2017. godine i brzo postala deo porodice. Indiju je 2020. udario automobil i izgubila nogu. Kako vlasnik naglašava - Indija se uvek vraća bez obzira na okolnosti.

Prema informacijama Dejli mirora, Debora i Indija venčali su se prošle nedelje u parku na jugoistoku Londona.

- Na ceremoniji je bila grupa mojih prijatelja - svi su mislili da sam luda ali svi smo imali divan dan – otkrila je žena u intervjuu za „Dejli miror”.

Prema izveštaju britanskih novina, Indija je mjaukala tokom svoje zakletve.

- Nisam imala šta da izgubim, pa sam se venčala svojom mačkom! Zavetovala sam se univerzumu da me nijedan čovek neće odvojiti od Indije - Debora je naglasila .

 

Komentari (0)
Loading