20:40 Porodica U sestrinu SVADBENU tortu stavio MARIHUANU: "Najsmešnije mi je bila tetkina reakcija, zabavila je sve SVATOVE"
20:00 Ispovesti HAOS NA SEOSKOJ SVADBI Mlada odbila da se uda zbog mladoženjine "FRIZURE", a onda je morala i policija da se umeša!
12:53 Horoskop Oni staju na LUDI KAMEN do kraja 2022. godine: Ova ČETIRI znaka će imati VENČANJE iz snova
13:44 Ispovesti Mladi i mladoženji stavili lisice umesto burme: Policija uhapsila mladence tokom venčanja, a razlog je bila posebna VENČANICA!
16:00 Porodica Skandal na VENČANJU: Mlada organizovala ČUVARA da ne pusti ni jedno DETE na ceremoniju - Roditelji POBESNELI
22:00 Ispovesti "Muž je imao kontrolu nad njim": Mlada je na dan venčanja ponela i VIBRATOR, a evo kako se to završilo!
15:45 Horoskop Savršeni datumi za VENČANJE u 2022. godini: Jedan dan donosi DUPLU sreću, evo kada je najbolje stati na ludi kamen
09:32 Ispovesti KAKVA BRUKA I SRAMOTA: Marijana iz Beograda otišla je na svadbu kod IMUĆNIH mladenaca, a na kraju je sačekao RAČUN za popijeno piće, od CIFRE nije mogla sebi da dođe!
11:38 Ispovesti Brak je trajao samo PAR MINUTA: Zbog jednog detalja na svadbi mladoženja je zahtevao MOMENTALNI razvod!
21:27 Horoskop Astrolozi su JASNI: Nikako NE zakazujte svadbu ovog dana, NAJGORE je vreme za stupanje u BRAK
20:42 Ispovesti "Muškarci, ja sam NAJVEĆA TAJNA vaših supruga": Mlade su je 7 godina plaćale za usluge, ali više nije htela da ĆUTI
10:08 Porodica Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom
09:58 Poznati Udala se na pragu osme decenije: Zvezda hit ženske serije u Srbiji izgovorila sudbonosno ,,da", ali ne u venčanici, nego...
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled