11:11 Ispovesti "Napravila sam UŽASNU grešku, tek sam na KRAJU shvatila": Mlada je morala da PREKINE venčanje, ovo još nije viđeno!
10:59 Porodica Sada je razlog romantičan, ali je nekada bio JEZIV: Mlade već VEKOVIMA nose VEO preko lica i čuvale su ga za SAHRANU
14:20 Porodica NEMCI otkrili koliko novca MLADENCIMA stavljaju u KOVERTU: Cifre će vas IZNENADITI, a koliko ste vi spremni da se ISPRSITE?
12:51 Lepota i Moda Našla je VENČANICU u prodavnici polovne odeće, a kada vidite koliko je PLATILA, šokiraćete se!
08:00 Ispovesti Otišla je na svoje VENČANJE bez ovog detalja, MUŽ joj to NIKADA neće oprostiti i svakodnevno je OSUĐUJE, čak i na DRUŠTVENIM MREŽAMA
09:00 Porodica Znate li zašto mladoženja NOSI MLADU PREKO PRAGA? Verovanje čije je značenje JAKO i danas, ko nije poštovao običaj, terao ga je MALER
18:30 Ispovesti Najgori dan u mom ŽIVOTU: Verenik me toliko povredio svojim predlogom, a ULITMATUM koji je postavio, SLOMIO ME
20:40 Porodica U sestrinu SVADBENU tortu stavio MARIHUANU: "Najsmešnije mi je bila tetkina reakcija, zabavila je sve SVATOVE"
20:00 Ispovesti HAOS NA SEOSKOJ SVADBI Mlada odbila da se uda zbog mladoženjine "FRIZURE", a onda je morala i policija da se umeša!
12:53 Horoskop Oni staju na LUDI KAMEN do kraja 2022. godine: Ova ČETIRI znaka će imati VENČANJE iz snova
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore