13:45 Porodica Proglašeno najlepše ime na svetu! Oduševićete se kada čujete koje je u pitanju, ove osobe su preljubazne i prepune pozitivne energije
20:00 Ispovesti Vasinu tortu cela Srbija obožava, a znate li kako je dobila ime? Vasa je zaista postojao, evo ko je on bio i zašto je toliko značajan
08:29 Horoskop Ako imate ova slova u imenu, nećete biti nešto najsrećniji: Sve što vam ostaje je da prihvatite sudbinu — tako vam je kako vam je
17:21 Porodica Mama iz Niša očajna: "Svekrva me je napala zbog imena koje želim da dam ćerki, kaže da je uvredljivo i ružno"
12:27 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
15:49 Porodica Ćerki sam dala snažno i poetično ime, a moja porodica kaže da sam je "proklela": Sad sam očajna, da li su u pravu?
09:59 Poznati Dok je bio na fakultetu koristio je ovo ime: Ceo svet znao ko je princ Vilijam, ali na studijama pokušao da prevari sve
20:27 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
09:22 Ispovesti "Ono kad te roditelji ukanale sa davanjem imena": Kada čuju kako se zove, devojke beže od njega k'o đavo od krsta
19:49 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
18:10 Poznati Miranda Ker nedavno je dobila četvrto dete: Sada se bivša manekenka oglasila i otkrila ime sina
09:30 Porodica ,,Ona koja je puna vrlina": Retko žensko ime za najslađe devojčice, prelepo i vrlo elegantno
15:13 Zdravlje Ne postoji lek: Virus od koga je preminula žena Džina Hekmana je jedan od najgorih na svetu, a evo kako se prenosi
14:50 Poznati "Mali, znaš li ti ko sam ja?" Zaustavio Džej Lo na ulici i pitao je čime se bavi, pevačica nije znala šta ju je snašlo!
14:27 Dom i saveti Da li su kuvana jaja sa zelenom opnom otrovna? Evo da li smete da ih jedete ukoliko prime ovakvu boju
14:04 Poznati Niko ne sme da mu kaže ,,ne": Džastin Biber totalno potonuo, život mu se raspada, a ljude oko njega najviše brine ovo
13:43 Horoskop Desilo se prvi put posle 400 godina: Vekovno poravnanje Saturna i Neptuna u Ovnu menja sve – evo šta vas čeka