Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : odmor

putovanje
09:05 Dom i saveti

Godinama putujem ovako i nikada se nisam razbolela: Evo kako da ostanete zdravi i ne provedete odmor u hotelskoj sobi

baka
09:03 Zdravlje

Budite lenji: Evo zašto je ova navika odlična za vaše zdravlje, preporučuju je stručnjaci za dugovečnost

Sidni Svini
14:18 Poznati

Muškarci se zbog ovoga sad preznojavaju: Zbog ovih prizora fatalne plavuše, mreže su eksplodirale

žena
18:39 Dom i saveti

Svi vas pitaju "Da li ste dobro" je opasan alarm... Ovo su 6 znakova da vam je hitno potrebn odmor, ako ignorišete — pregorećete

odmor
19:01 Dom i saveti

Godišnji odmor može vam produžiti život: Ovo je samo 1 od razloga zašto ga ne treba odlagati

pakovanje
20:33 Dom i saveti

Primenite metodu "333" i olakšajte sebi pakovanje za odmor: Uštedećete ogroman prostor u koferu

dijabetes
18:02 Zdravlje

Osobe sa dijabetesom moraju se pridržavati ovoga: Ovako ćete bezbrižno otići na odmor

žena
09:08 Dom i saveti

Upozorenje iskusnog putnika: Evo gde treba da stavite kofer kada uđete u hotelsku sobu, izbegnite veliku opasnost

odmor
11:39 Dom i saveti

Kako da na odmoru ne ratujete "kao pas i mačka": Trikovi pomoću kojih vaše letovanje neće otići u propast

plaža
10:49 Dom i saveti

Nemoj da bežiš: Genijalan trik pomaže da peškir ne odleti na plaži, a ne košta ni dinar

ikarija
10:03 Porodica

Putujete u Grčku? Ova uobičajena greška može da vas košta čak 900 evra, budite oprezni

kofer
18:20 Dom i saveti

Da vam ne presedne odmor i da vas ne vrate sa granice : Pre putovanja proverite da li se ovih 5 stvari nalazi na vašem spisku

1 2 3 4
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

pekmez od šljiva
12:43 Dom i saveti

Baba Ružin pekmez od šljiva: Recept koji sam zapisala još kao dete i nikad lepši nisam probala

nesanica
11:55 Dom i saveti

Genijalan trik protiv nesanice: Stavite ovo oko palca i zaspaćete za 10 minuta

lubenica
10:27 Dom i saveti

Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!

žena
09:37 Dom i saveti

Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus

česma
09:12 Dom i saveti

Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista

watch-icon

Preporučujemo

En Hatavej
13:05 Lepota i Moda

U ovome ćete uvek izgledati kao od milion dolara: Neprevaziđeni modni komad stoji svakoj ženi, a čini da se oseća non-stop sređeno!

pekmez od šljiva
12:43 Dom i saveti

Baba Ružin pekmez od šljiva: Recept koji sam zapisala još kao dete i nikad lepši nisam probala

žena
12:35 Horoskop

Tri znaka će do 2030. plivati u parama: Evo ko će živeti kao na filmu, novac kuće, kola, putovanja

žena
12:19 Porodica

Anina tuš kabina uvek blista: „Buđ iz ćoškova skinem za 10 minuta sastojkom od 100 dinara“

nesanica
11:55 Dom i saveti

Genijalan trik protiv nesanice: Stavite ovo oko palca i zaspaćete za 10 minuta

devojka
11:30 Porodica

"Reci mužu da ućutka svoju majku": "Pobesnela sam kad mi je svekrva rekla kako da hranim šestomesečnu bebu“

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.