09:05 Dom i saveti Godinama putujem ovako i nikada se nisam razbolela: Evo kako da ostanete zdravi i ne provedete odmor u hotelskoj sobi
09:03 Zdravlje Budite lenji: Evo zašto je ova navika odlična za vaše zdravlje, preporučuju je stručnjaci za dugovečnost
14:18 Poznati Muškarci se zbog ovoga sad preznojavaju: Zbog ovih prizora fatalne plavuše, mreže su eksplodirale
18:39 Dom i saveti Svi vas pitaju "Da li ste dobro" je opasan alarm... Ovo su 6 znakova da vam je hitno potrebn odmor, ako ignorišete — pregorećete
19:01 Dom i saveti Godišnji odmor može vam produžiti život: Ovo je samo 1 od razloga zašto ga ne treba odlagati
20:33 Dom i saveti Primenite metodu "333" i olakšajte sebi pakovanje za odmor: Uštedećete ogroman prostor u koferu
09:08 Dom i saveti Upozorenje iskusnog putnika: Evo gde treba da stavite kofer kada uđete u hotelsku sobu, izbegnite veliku opasnost
11:39 Dom i saveti Kako da na odmoru ne ratujete "kao pas i mačka": Trikovi pomoću kojih vaše letovanje neće otići u propast
10:49 Dom i saveti Nemoj da bežiš: Genijalan trik pomaže da peškir ne odleti na plaži, a ne košta ni dinar
10:03 Porodica Putujete u Grčku? Ova uobičajena greška može da vas košta čak 900 evra, budite oprezni
18:20 Dom i saveti Da vam ne presedne odmor i da vas ne vrate sa granice : Pre putovanja proverite da li se ovih 5 stvari nalazi na vašem spisku
13:05 Lepota i Moda U ovome ćete uvek izgledati kao od milion dolara: Neprevaziđeni modni komad stoji svakoj ženi, a čini da se oseća non-stop sređeno!
12:43 Dom i saveti Baba Ružin pekmez od šljiva: Recept koji sam zapisala još kao dete i nikad lepši nisam probala
12:35 Horoskop Tri znaka će do 2030. plivati u parama: Evo ko će živeti kao na filmu, novac kuće, kola, putovanja
12:19 Porodica Anina tuš kabina uvek blista: „Buđ iz ćoškova skinem za 10 minuta sastojkom od 100 dinara“
11:30 Porodica "Reci mužu da ućutka svoju majku": "Pobesnela sam kad mi je svekrva rekla kako da hranim šestomesečnu bebu“