Jedini biološki sin Anđeline Džoli i Breda Pita konačno viđen u javnosti, isti majka? Uslikan dok se vraćao sa treninga, nije obraćao pažnju na fotografe

Nedeljko Tišanović Vesti 12.08.2024 20:46 0

Vraćao se sa treninga kada su ga paparaci fotografisali.

Anđelina

Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedini biološki sin Brada Pita i Anđeline Džoli, Noks Leon Džoli-Pit, retko se pojavljuje u medijima, te se o njemu vrlo malo zna. Nedavno su ga paparaci uspeli snimiti u javnosti. Tinejdžer je viđen kako izlazi iz teretane u Los Angelesu, noseći rukavice za boks.

Na fotografe se nije obazirao.

Noks je pre mesec dana napunio 16 godina. Ima sestru blizanku Vivijen, a njih dvoje su najmlađi članovi porodice. Rođeni su na Francuskoj rivijeri u Nici. Fotografije tek rođenih blizanaca Brad i Anđelina prodali su magazinima People i Hello! za iznos od 15 miliona dolara, koji su potom donirali u dobrotvorne svrhe.

Za razliku od nekih svojih braće i sestara, Noks još uvek ima prezime oba roditelja, dok su njegova sestra bliznakinja Vivijeni starije sestre Šajlo i Zahara odlučile da zadrže samo prezime Džoli. Anđelina i Brad imaju šestoro dece. Šajlo i blizanci Vivijen i Noks su njihova biološka deca, dok su Zahara, Madoks i Paks su usvojeni.

Brat mu nedavno završio u bolnici

Podsetimo, nedavno je njihov drugi sin, Paks Džoli-Pit, električnim biciklom udario u automobil koji je stajao na raskrsnici ispred njega i hitno je hospitalizovan. U trenutku nesreće, izveštava se, nije nosio zaštitnu kacigu. Nedelju dana kasnije pušten je sa intenzivne nege, ali ga čeka dug period oporavka i fizikalne terapije.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading