Kažu da je slika i prilika svoga oca: Anđelina Džoli uslikana sa najmlađim sinom koji se ne eksponira u javnosti

Nedeljko Tišanović Vesti 08.07.2024 21:57 0

Vešti paparaci uspeli su da ih uslikaju u kupovini

Anđelina

Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok ostalo petero dece Anđeline Džoli i Breda Pita redovno viđamo u javnosti, najmlađi od svih, Vivijenin brat blizanac Noks odabrao je život daleko od znatiželjnih očiju javnosti. Upravo zato ne čudi što je njegovo pojavljivanje sa slavnom majkom izazvalo takvu pažnju. 

U danima srećnog odnosa, glumački par je sanjao o velikoj porodici i istu su na kraju dobili. Osim što su usvojili troje dece - Madoksa, Paksa i Zaharu - zajedno su dobili i troje biološke dece - Šajlo i blizance Vivijen i Noksa. Od svih jedino blizanci nisu punoletni, zbog čega bitka za starateljstvo nad njima još uvek traje.

I dok je Vivijen, odlukom da se javno predstavlja isključivo kao Vivijen Džoli, jasno dala do znanja čiju je stranu odabrala u brakorazvodnoj parnici, njen brat blizanac odabrao je život daleko od očiju javnosti, radeći sve kako se ne bi javno eksponirao.

Sada su majka i sin Noks uslikani ispred trgovine specijalizirane za životinje, gde su došli u nabavku, a ono što su mnogi komentarisali jeste da je da je najmlađi Noks slika i prilika svog oca.

Rođen kao Noks Leon Džoli Pit te 2008. godine, ime dobio u čast Pitovog dede Hala Noksa Hilhouzea, dok je srednje ime Leon dobio u čast Anđelininog praprapradede.

 

 

Komentari (0)
Loading