Pamela Anderson, iako u 57. godini, izgleda kao da je u dvadesetima zahvaljujući jednostavnim, ali efikasnim pravilima mršavljenja. Nakon uživanja u novogodišnjim praznicima, ona preporučuje nekoliko saveta za brzi povratak u balans.
Jedan od ključnih saveta je redovna ishrana – doručak bi trebalo da bude unesen u roku od sat vremena od buđenja, a obroci treba da se rasporede na 3-5 sati, čime se regulišu nivo šećera i insulina, a apetit postaje stabilniji.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Takođe, važno je piti puno vode (8-10 čaša dnevno) jer ona smanjuje apetit i pomaže eliminaciji viška natrijuma.
Iako su ugljeni hidrati često na meti, Pamela savetuje da ih ne izbacujete potpuno. Umesto toga, treba ih smanjiti i birati zdrave izvore, poput kvinoe, ječma i divljeg pirinča, kao i dodavati zdrave masti (npr. maslinovo ulje, avokado, bademi).
Pamela takođe ističe da je važno prilagoditi ishranu individualnim potrebama i konsultovati se sa stručnjakom, a fokusirati se na zdravu, biljnju hranu poput povrća, voća, orašastih plodova i pasulja. Preporučuje smanjenje konzumiranja visokokaloričnih namirnica poput brze hrane i grickalica.
Stres i nedostatak sna mogu takođe izazvati želju za nezdravom hranom, pa Pamela savetuje 7-9 sati sna svake noći.
Kao dodatak, ona preporučuje i omiljenu salatu, koja je deo njene uobičajene ishrane, kao efikasan način za mršavljenje, posebno nakon prazničnih uživanja u masnoj i skrobnoj hrani.
Sastojci:
- kapari - 1 tegla
- zelena jabuka - 2 kom
- zelenilo celera - 1 komad
- svež peršun - veza
- limunova kora
- Limunov sok
- malo jabukovog sirćeta
- maslinovo ulje - po ukusu
- so
- mleveni crni biber
Priprema:
- Zagrejte malo maslinovog ulja na srednjoj vatri i pržite kapare do zlatno smeđe boje (2 minuta).
- Oguljene jabuke i celer isecite na male kockice.
- Dodajte peršun, kapar, limunovu koricu, so i biber.
- Pomešajte jabukovo sirće, limunov sok i malo maslinovog ulja. Dobijeni preliv dodajte ostalim sastojcima.
- Podeliti salatu na porcije i dodati kapare.
Bonus video:

SPORTSKI JACKPOT RAZLOG VIŠE ZA IGRU! Prematch + live

Elektro – robot iz 30-ih koji je nagovestio svet kakav danas poznajemo

MALI NA GRADILIŠTU U SURČINU – Sve ide po planu za Ekspo, ključevi do 1. decembra 2026. (FOTO)

„EKSPO NIJE SAMO SVEČANOST“… Izložba je „motor“, znak da je Srbija okrenuta svetu

Poznati prvi favoriti među imenima za maskote Expo 2027 Beograd

SIRIJSKO MINISTARSTVO ZA KATASTROFE SAOPŠTILO: Završena evakuacija civila iz provincije Sveida na jugu Sirije

Osvežite vaš krov Mladost NATUR PRO 12 crepom uz 50 godina garancije!

KROZ SRBIJU NA DVA TOČKA: Sedite na bicikl, i doživite nezaboravnu avanturu koja se pamti!

VELIKI USPEH 117 zemalja potvrdilo učešće na Ekspo 2027 – Srbija prestiže Astanu

„EKSPO NIJE SAMO SVEČANOST“… Izložba je „motor“, znak da je Srbija okrenuta svetu

Dete Ajaksa stiglo na Karaburmu

Na današnji dan, 26. jul

EXPO PIŠE ISTORIJU Ovo je bio trenutak kada je svet prvi put video budućnost

Stiže opasno nevreme: Spremite se za superćelijske oluje

RADOVI NA EKSPU TEKU PO PLANU Jerinić: Na pripremnom sastanku u Beogradu predstavićemo izložbu
