Pamela Anderson, iako u 57. godini, izgleda kao da je u dvadesetima zahvaljujući jednostavnim, ali efikasnim pravilima mršavljenja. Nakon uživanja u novogodišnjim praznicima, ona preporučuje nekoliko saveta za brzi povratak u balans.
Jedan od ključnih saveta je redovna ishrana – doručak bi trebalo da bude unesen u roku od sat vremena od buđenja, a obroci treba da se rasporede na 3-5 sati, čime se regulišu nivo šećera i insulina, a apetit postaje stabilniji.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Takođe, važno je piti puno vode (8-10 čaša dnevno) jer ona smanjuje apetit i pomaže eliminaciji viška natrijuma.
Iako su ugljeni hidrati često na meti, Pamela savetuje da ih ne izbacujete potpuno. Umesto toga, treba ih smanjiti i birati zdrave izvore, poput kvinoe, ječma i divljeg pirinča, kao i dodavati zdrave masti (npr. maslinovo ulje, avokado, bademi).
Pamela takođe ističe da je važno prilagoditi ishranu individualnim potrebama i konsultovati se sa stručnjakom, a fokusirati se na zdravu, biljnju hranu poput povrća, voća, orašastih plodova i pasulja. Preporučuje smanjenje konzumiranja visokokaloričnih namirnica poput brze hrane i grickalica.
Stres i nedostatak sna mogu takođe izazvati želju za nezdravom hranom, pa Pamela savetuje 7-9 sati sna svake noći.
Kao dodatak, ona preporučuje i omiljenu salatu, koja je deo njene uobičajene ishrane, kao efikasan način za mršavljenje, posebno nakon prazničnih uživanja u masnoj i skrobnoj hrani.
Sastojci:
- kapari - 1 tegla
- zelena jabuka - 2 kom
- zelenilo celera - 1 komad
- svež peršun - veza
- limunova kora
- Limunov sok
- malo jabukovog sirćeta
- maslinovo ulje - po ukusu
- so
- mleveni crni biber
Priprema:
- Zagrejte malo maslinovog ulja na srednjoj vatri i pržite kapare do zlatno smeđe boje (2 minuta).
- Oguljene jabuke i celer isecite na male kockice.
- Dodajte peršun, kapar, limunovu koricu, so i biber.
- Pomešajte jabukovo sirće, limunov sok i malo maslinovog ulja. Dobijeni preliv dodajte ostalim sastojcima.
- Podeliti salatu na porcije i dodati kapare.
Bonus video:
Ne zna Krle sve: Karić ponovo demantovao oca za odnos sa Anđelom, otkrio šta mu zamera (VIDEO)

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

Au! Rusija od Drugog svetskog rata ovo nije doživela! Na njenoj teritoriji se pojavili zli duhovi prošlosti, evo kako su prošli...
Priznala da se kaje zbog svega: Aneli otkrila Đedoviću da je napravila grešku što se pomirila sa Lukom, on joj očitao lekciju (VIDEO)
SRPSKI REPREZENTATIVAC ČEKA DRUGO DETE SA PRELEPOM GRKINJOM! Mladi bračni par otkrio pol bebe: Ovaj prizor topi srca (FOTO)

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu
Posle svađe, sve je slađe! Stefani se OVIM STIHOVIMA obratila Munji, pa zajedno zaplesali (VIDEO)

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja
Srozala se do neprepoznatljivosti! Ana i Korda u duetu razapeli Uroša, pa se Nikolićeva ukanalila za sva vremena : Ja idem kući, a gde ćeš ti? (VIDEO)

Preminuo najpoznatiji španski navijač
TO JE NJIHOV PRAVI ODNOS: Đedović dao svoj sud o prijateljstvu Aneli i Ivana, ubeđen u jednu stvar (VIDEO)

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Bela kuća poslala signal: Ništa rusko da nije prišlo

Ferstapen u Majamiju ne razgovara sa medijima – razlog je opravdan
