U 57. godini izgleda kao avion, ali bira šta jede: Pravila Pamele Anderson za vitku liniju nisu striktna, svi mogu da ih ispune, a donose lude rezultate

Izvor: Nedeljko Tišanović Vesti 20.01.2025 22:00 0

Svaka joj čast...

WALTER / Bestimage / Profimedia

WALTER / Bestimage / Profimedia

Pamela Anderson, iako u 57. godini, izgleda kao da je u dvadesetima zahvaljujući jednostavnim, ali efikasnim pravilima mršavljenja. Nakon uživanja u novogodišnjim praznicima, ona preporučuje nekoliko saveta za brzi povratak u balans.

Jedan od ključnih saveta je redovna ishrana – doručak bi trebalo da bude unesen u roku od sat vremena od buđenja, a obroci treba da se rasporede na 3-5 sati, čime se regulišu nivo šećera i insulina, a apetit postaje stabilniji.

Takođe, važno je piti puno vode (8-10 čaša dnevno) jer ona smanjuje apetit i pomaže eliminaciji viška natrijuma.

Iako su ugljeni hidrati često na meti, Pamela savetuje da ih ne izbacujete potpuno. Umesto toga, treba ih smanjiti i birati zdrave izvore, poput kvinoe, ječma i divljeg pirinča, kao i dodavati zdrave masti (npr. maslinovo ulje, avokado, bademi).

Pamela takođe ističe da je važno prilagoditi ishranu individualnim potrebama i konsultovati se sa stručnjakom, a fokusirati se na zdravu, biljnju hranu poput povrća, voća, orašastih plodova i pasulja. Preporučuje smanjenje konzumiranja visokokaloričnih namirnica poput brze hrane i grickalica.

Stres i nedostatak sna mogu takođe izazvati želju za nezdravom hranom, pa Pamela savetuje 7-9 sati sna svake noći.

Kao dodatak, ona preporučuje i omiljenu salatu, koja je deo njene uobičajene ishrane, kao efikasan način za mršavljenje, posebno nakon prazničnih uživanja u masnoj i skrobnoj hrani.

Sastojci:

  • kapari - 1 tegla
  • zelena jabuka - 2 kom
  • zelenilo celera - 1 komad
  • svež peršun - veza
  • limunova kora
  • Limunov sok
  • malo jabukovog sirćeta
  • maslinovo ulje - po ukusu
  • so
  • mleveni crni biber

Priprema:

  • Zagrejte malo maslinovog ulja na srednjoj vatri i pržite kapare do zlatno smeđe boje (2 minuta).
  • Oguljene jabuke i celer isecite na male kockice.
  • Dodajte peršun, kapar, limunovu koricu, so i biber.
  • Pomešajte jabukovo sirće, limunov sok i malo maslinovog ulja. Dobijeni preliv dodajte ostalim sastojcima.
  • Podeliti salatu na porcije i dodati kapare.


Bonus video:

 

Komentari (0)
Loading