Ne želi ništa da ima sa njim: Još jedno dete se odreklo Breda Pita, više ne koristi njegovo prezime

Vesti 27.05.2024 12:40 0

Već dvoje dece se odreklo očevog prezima, pa koriste samo majčino, a sada je to uradilo još jedno.

anđelina džoli

Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit su bili jedan od najlepših parova sveta. Njihov razvod je sve šokirao. Rastali su se 2016. godine i od tada traje njihov sukob oko imovine, ali i – šestoro dece.

Odreklo ga se treće dete

Pošto su Šiloh i Zahara odbacile prezime oca Breda Pita, to je sad uradilo još jedno dete. Njihova sestra Vivijen (na fotografiji je u beloj haljini) takođe je prestala da koristi prezime Pit, a zadržala je samo prezime svoje majke Anđeline Džoli, kako pišu američki mediji. Ona ima 15 godina i radila je kao asistent producenta na mjuziklu „The Outsiders“, pa je popisu ljudi koji su radili na projektu uočeno da je zadržala samo majčino prezime. Zasad nije jasno da li je to učinila i zakonski.

anđelina džoli

Profimedia

 

Godinama u sukobu s decom

Odbacivanje prezimena dolazi posle godina zategnutih odnosa između Breda Pita i njegove dece zbog razvoda njihovih roditelja. Bred Pit već godinama nema nikakav kontakt sa sinovima Medoksom i Paksom. Navodno je Anđelina podnela zahtev za razvod upravo zbog glumčevog sukoba s Medoksom u njihovom privatnom avionu, koji je tada hteo da odbrani majku.

Bivši supružnici još se nisu dogovorili oko starateljstva nad šestoro dece. Iako troje najstarijih, više nisu maloletni, svađaju se ko će odgajati Vivijen i Knoksa (15). Ali, izgleda da su deca dala do znanja na čijoj su strani.

 

Komentari (0)
Loading