Bliži se kraj sudske drame: Nečekivani obrt pravne bitke između Anđeline Džoli i Breda Pita

Olja Jelić Vesti 30.03.2024 10:40 0

Višegodišnja brakorazvodna bitka Breda Pitta i Anđeline Džoli konačno se bliži kraju. Daily Mail je saznao da je glumac odustao od traženja zajedničkog starateljstva nad njihovom decom

Bred i Anđelina

Shutterstock

Višegodišnja brakorazvodna bitka Breda Pita i Anđeline Džoli konačno se bliži kraju. Daily Mail je saznao da je glumac odustao od traženja zajedničkog starateljstva nad njihovom decom.

Izvor je rekao za Daily Mail da je par, koji se na sudu bori oko starateljstva još od 2016. godine, trenutno u pregovorima i da se konačno bliže završetku pravne drame.

Iako je Bred prvotno tražio zajedničko starateljstvo u vezi njihove dece, izvor sada tvrdi da glumac to više ne zahteva. To znači da će Anđelina zadržati starateljstvo nad decom, a on će imati prava na posećivanje.

Bred je u lošim odnosima sa starijom decom

Veliki faktor u toj odluci je što je deo dece sada punoletan. Madoks ima 22, Paks 20, a Zahara 19 godina. Šajlo (17), Knoks i Vivien (15) i dalje su maloletni. Smatra se da starija deca imaju loš odnos s Bredom, a kako su odrasli u očima zakona više nisu obuhvaćeni nikakvim dogovorima o starateljstvu.

Zahara se nedavno javno odrekla očevog prezimena, a Paks je 2020. godine na Dan očeva nazvao Breda "šu*kom svetske klase zbog kojeg njegovo četvoro najmlađe dece drhti od straha". "Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao", napisao je pa dodao:

"Možeš sebi i svetu govoriti šta želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo." Sarkastično je zaključio: "Srećan ti Dan očeva, ti je*eno, grozno ljudsko biće." Paks je ovo napisao o Bredu u na svom privatnom Instagram profilu kada je imao 16 godina, ali se saznalo tek pre nekoliko meseci.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading