Sarma se može čuvati u frižideru do nedelju dana, ali je važno da bude u hermetički zatvorenoj posudi kako bi se sprečilo ulazak vazduha i širenje mirisa. Pre jela, obavezno je dobro zagrejte na visokoj temperaturi kako biste eliminisali potencijalne bakterije.
Ako imate više sarme, bolje je da je zamrznete. U zamrzivaču može stajati do 3 meseca.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Preporučuje se da sarma bude upakovana u plastične posude ili vrećice za zamrzavanje, sa što manje vazduha. Idealno je zamrznuti je u manjim porcijama radi lakšeg odmrzavanja i korišćenja.
Kada je odmrzavate, ostavite je u frižideru preko noći, a pre serviranja je dobro zagrejte. Takođe, nikada ne smete zamrzavati sarme koje su već odmrznute.
Bonus video: