Poljubac od najprivlačnijeg muškarca na planeti: Žene su poludele kada su videle šta je uradio Patrik Dempsi, zavodnik ponovo šarmira

Vesti 13.04.2024 18:17 0

Ako vas obećanja o proizvodu već nisu kupila, možda će pomoći Dempseijeve ushićene recenzije

Patrik

Brandon Voight / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Patrik Dempsi (58) je zapečatio svoj poslednji nastup poljupcem.

Glumac i najprivlačniji muškarac na svetu za 2023. godinu, iznenadio je fanove promovišući lansiranje novih sjajeva za usne njegove supruge šminkerice Džilijan Dempsi u TikTok videu.

U jednominutnom klipu, glumac pokazuje svaku nijansu u kolekciji, koje sa hidratantnom formulom čine da usne izgledaju punije. 

Ako vas obećanja o proizvodu već nisu kupila, možda će pomoći Dempseijeve ushićene recenzije.

Dempsi počinje sa smeđe-ružičastom nijansom ,,Plush Nude", za koju kaže da je „zaista lepa“ boja. ,,Deluxe Mauve", nijansa hladnih tonova, pravi je „klasik“ za dan, noć ili ako idete u „šetnju srama“ i treba vam glamurozno osveženje „na putu kući podzemnom železnicom“. Za sve koji žele da svoje zube učine malo svetlijim, Dempsi preporučuje ,,Bubble Pink", koji ima plave podtonove, a za pune matirane usne, svetlucavi ,,Golden Pearl" je više nego idealan.

 

@jilliandempseyofficial Practice makes perfect 🤣 Paddy breaking down my 4 new wearable lip gloss shades - Plush Nude, Delux Mauve, Bubble Pink and Golden Pearl - each with its own personality. Keep watching to learn more and head to the Link in Bio to shop now! #jilliandempsey #patrickdempsey #lipgloss #lips #cleanbeauty ♬ original sound - Jillian Dempsey

 

„Ove su odlične jer veoma lako možete da se ljubite“, kaže on o proizvodima. Čak je i poslao poljubac kameri dok se odjavljivao.

Obožavaoci su bili iznenađeni kada su videli Dempsija u ulozi influensera, a jedan je komentarisao: „Nikad nisam mislio da ću videti Patrika Dempsija kako objašnjava nijanse sjajeva za usne, ali podržavam ga“, ispod videa.

patrik dempsi

Profimedia

 

Ali gostovanje u tutorijalima lepote svoje žene je uloga koju Dempsi nikada neće odbiti.

Kada je u novembru objavljena naslovna naslovnica „Najprivlačniji muškarac na planeti“, Džilijan je magazinu People pokazala kako je pripremila njegovu kožu i prepoznatljivu frizuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Dempsi je takođe predstavljen u drugom video snimku na Džilijaninom Instagramu kada je u decembru 2022. spontano odlučio da se ošiša. Profesionalna šminkerka, koja je šišala kosu svog muža od 1995. godine, rekla je magazinu People u to vreme da je velika transformacija bila poput „ponovnog rođenja“.

,,Patrik ima neustrašivu prirodu i dozvoljava mi da radim bilo šta sa njegovom kosom! Tretiramo njegovu kosu kao da je skulptura i zabavljamo se isprobavajući nove stvari između projekata", rekla je ona o njihovoj dinamici kada je on u salonu. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading