Monahu je rodila SINA, pa ga je ostavila: Ivana Žigon je dugo od javnosti KRILA da se razvela, a evo kako izgleda njen bivši suprug

Vesti 11.08.2022 13:00 7

Vatrena Ivana svoje "ispade" pripisuje jakom temperamentu

Monahu je rodila SINA, pa ga je ostavila: Ivana Žigon je dugo od javnosti KRILA da se razvela, a evo kako izgleda njen bivši suprug

Printscreen/Instagram

 

Ćerka reditelja Steve Žigona i glumice Jelene Žigon,Ivana Žigon, potpuno se povukla iz javnog života, te se o njoj danas vrlo malo toga zna. Ipak, ono što je i dan danas interesantno jeste ljubavni život Ivane Žigon koji je poput nekakvog filma ili čak latinoameričke sapunice.

Glumica se na Vidovdan davne 2006. godine udala za monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio taj sveti poziv. Razlika u godina, koja je veća od decenije između njih, nije im smetala, ali su se ipak razišli nakon pet godina braka. Ivana je vešto krila da se razvela, što joj je pošlo za rukom da čak tri godine drži javnost u neznanju.

Monahu je rodila SINA, pa ga je ostavila: Ivana Žigon je dugo od javnosti KRILA da se razvela, a evo kako izgleda njen bivši suprug

Drana Udovičić

 

Ljubavni život Ivane Žigon, kao što to biva kada su velike ljubavi u pitanjum doživeo je obrt, sudeći po tome da se sa mlađim, bivšim monahom pomirila 2016. godine. Međutim, tada je glumica doživela veliki skandal.

Kako su mediji pisali, ona je bila dve godine u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem pevača grupe Miligram Alena Ademovića. Takođe pričalo se da je Ivana zbog čuvenog muzičara Gorana Bregovića ostavila supruga Grigorija Brkovića, bivšeg iskušenika manastira Prohor Pčinjski, koji se zbog nje odrekao manastirskog života.

Ipak, glumica nije Ademovića predstavila javnosti, što je bio razlog za krah njihove navodne veze. Čak je sukob otišao tako daleko da je Ninoslav optužio Ivanu da nije htela da ga pomene kao autora svoje muzike, što je glumica ubrzo demantovala, piše Story.rs

Ivana je sada napravila u porodičnoj kući legat posvećen majci, glumici Jeleni Jovanović Žigon, kao i pradedi Mitru Martinoviću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONDO Zabava (@mondozabava)

 

- Tek sad shvatam mnogo toga o sebi, suočavam se sa svojim manama. Sve što sam u životu uradila bilo mi je mnogo lakše nego materinstvo, jer je u današnje vreme teško biti majka. Da osposobiš dete da opstane, kao što svaka lavica u prirodi osposobi svoje mladunce. To je danas nemoguća misija. I drugo, Stevo jeste Lav, ali ja sam Vodolija. 

Kakav odnos imate s bivšim suprugom?

- Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac. Sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa sa puno omladine. U svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha, Stevo je perfektan. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji.

Imate li novu ljubav?

- Ljubav ne pita nas kad će da stigne. Zato je svi sa nestrpljenjem čekamo. A kad bih mogla, zamolila bih je da dođe za nekoliko godina, da nam prođe Stevin pubertet, pa da joj od sebe dam svoj maksimum.

Komentari (7)
Loading
Pogled sa Rtnja
02.02.2022 10:53

Postupci otkrivaju jednu lakomislenu i pre svega nezrelu osobu

Milena
04.02.2022 03:15

@Pogled sa Rtnja - Ona ti je ka narodna pjesma "ide s' koljena na koljeno" a sto bi tu imala da razmislja?

Marija za Milenu
06.03.2022 08:59

@Milena - Došao mi se Vaš komentar.Moj načelnik bi rekao"Imate duha"

Aleks
21.03.2022 09:32

Nije prirodno niti poželjno da mladi, zdravi muškarci ne ostave porod i da žive protiv prirodno. Neka se zamonaši kad navrši 75 godina, pa da savetuje mlađe i da ga slušaju i poštuju. Kako da pitam mladu monahinju kako da vaspitavam decu, kad ona NEMA ISKUSTVA. Deca su najvažnija, a oni SVESNO odbacuju to najvažnije na svetu.

petljura
11.08.2022 13:56

kako monah, kad je raščin jen

Simeon
11.08.2022 15:00

neko ima fetiš visokih štikala a neko monaha...

Veki
17.09.2022 06:26

To smo vec davno culi , tako da ovo nije vest. I tako .. tata nece voditi dete na utakmicu , na roditeljski .... i da mu daje osnovnu podrsku u zivotu. I Bog mu je vazniji od podrske potomstvu..Lepo je neko napisao da ide sa 75, a onda ce imati i unuke. Mislim da crkva ne bi trebalo da opravdava napustanje deteta. Mogla bih da shvatim da je imao neku traumu ,pa mu je potrebna izolacija,ali mozda za neko krace vreme ,ali ostaviti dete i moliti se Bogu??? To je sebicno i crkva takve ljude/roditelje / ne bi trebalo da prima ,vec da savetuje da podrze neduzno bice.