Nikol Kidman bacila publiku u trans: Nakon smrti majke se pojavljuje u filmu koji će šokirati fanove, evo o čemu se radi

Vesti 02.10.2024 18:27 0

Film je nekako prošao nezapaženo, ali upravo objavljeni trejler će sigurno zaintrigirati filmsku publiku

Nikol

Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Film ,,Babygirl" je erotski triler koji je napisala, režirala i koproducirala Halina Reijn. U filmu glume Nikol Kidman, Haris Dikinson, Sofi Vajld i Antonio Banderas.

Film je premijerno prikazan 30. avgusta 2024. na 81. Venecijanskom filmskom festivalu, gde je Kidman osvojila Volpi Cup za najbolju glumicu. Film je nekako prošao nezapaženo, ali upravo objavljeni trejler će sigurno zaintrigirati filmsku publiku.

Film istražuje složenosti odnosa moći i se*sualnosti unutar profesionalnog okruženja, gde se visoko rangirana direktorka (glumi je Nikol Kidman) upušta u zabranjenu romansu sa privlačnim pripravnikom (glumi ga Haris Dikinson), a koji je znatno mlađi od nje.

Nakon premijere u Veneciji film je opisan kao ovogodišnji Tár (ona druga velika drama o moćnoj ženi koja pada) i da će se malo ko usuditi da posumnja u izvedbu Nikol Kidman.

Film ,,Babygirl" takođe izvlači na površinu povremeno provokativne stavove o međuljudskim odnosima u kancelariji, odnos moći u korporaciji (i postavlja pitanje da li je odnos uvek jednosmeran) i o se*sualnoj želji.

Pogledajte trailer:

 

 

Film u bisokope dolazi 25.decembra, prenosi Vogue.

Podsećamo, Kidmanova nažalost nije mogla lično da preuzme nagradu jer je njena majka Džanel preminula u 83. godini dok je ona bila u Veneciji.

,,Stigla sam u Veneciju i nedugo zatim saznala da je moja lepa, hrabra majka Džanel En Kidman upravo preminula. U šoku sam i moram da idem kod svoje porodice, ali ova nagrada je za nju, ona me oblikovala, vodila, stvorila. Sudar života i umetnosti je težak, a moje srce je slomljeno. Volimo vas sve," pročitala je Kidmaninu izjavu rediteljka filma, Halina Reijn.

Džanel, koja je imala veoma blizak odnos sa poznatom ćerkom, imala je zdravstvenih problema, zbog čega se Kidman brinula o njoj. 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Sin Majkla Džeksona otkrio šta je sve pevač zahtevao od svoje dece! #najzena #najzenasrbije #fyp #foryoupage #foryou #fypシ゚ #michaeljackson ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading