Taman kada je trebala da primi nagradu, srce joj se slomilo: Dom Nikol Kidman uvijen u crno, velika bol zadesila glumicu

Nedeljko Tišanović Vesti 08.09.2024 20:21 0

Tužne vesti...

Nikol

SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Nikole Kidman je dobila nagradu za najbolju glumicu na 81. Mostri za ulogu u erotskom trileru "Babygirl", gde igra glavnu ulogu.

U filmu, Kidman tumači moćnu poslovnu direktorku koja započinje rizičnu aferu sa mnogo mlađim pripravnikom, kojeg igra Haris Dikinson.

Nažalost, Kidman nije mogla lično da preuzme nagradu jer je njena majka Džanel preminula u 83. godini dok je ona bila u Veneciji, prenosi Daily Mail.

Stigla sam u Veneciju i nedugo zatim saznala da je moja lepa, hrabra majka Džanel En Kidman upravo preminula. U šoku sam i moram da idem kod svoje porodice, ali ova nagrada je za nju, ona me oblikovala, vodila, stvorila. Sudar života i umetnosti je težak, a moje srce je slomljeno. Volimo vas sve — pročitala je Kidmaninu izjavu rediteljka filma, Halina Reijn.

Džanel, koja je imala veoma blizak odnos sa poznatom ćerkom, imala je zdravstvenih problema, zbog čega se Kidman brinula o njoj.

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading