Tetkin svadbeni poklon GODINAMA je skupljao prašinu: Kada su ga se setili i otvorili KOVERTU, naučili su bitnu životnu LEKCIJU!

Vesti 18.11.2021 14:35 0

Keti i Brendon Gan iz Mičigena venčali su se u septembru 2007. godine i tog dana su od nevestine tetke dobili na poklon kovertu, koju im je tetka rekla da "čuva ključ za spas braka"

Tetkin svadbeni poklon GODINAMA je skupljao prašinu: Kada su ga se setili i otvorili KOVERTU, naučili su bitnu životnu LEKCIJU!

Shutterstock

Tetke Alison im je još na venčanju dala stroga uputstva - da je ne otvaraju do prve veće svađe. I iako se par, kako kažu, posvađao bezbroj puta u poslednjih devet godina, tetkina koverta je donedavno ležala neotvorena i zaboravljena, a Keti je u Fejsbuk grupi "Love What Matters" objasnila:

- Setila sam se dana našeg venčanja. Razmišljala sam koje sve poklone smo dobili i koliko nam znače - napisala je i dodala da se top prilikom setila tetkinog poklona koji je kljupljao prašinu negde u kući.

Ona i njen suprug, kako je rekla, mislili su da se u koverti nalazi običan ključ koji je simbolično spasio brak. Međutim, nedavno je par konačno otvorio misteriozni poklon koji je sadržao dve poruke.

 

- Keti, idi po picu, škampe ili nešto drugo što oboje voliš. Tetka Alison - pisalo je na parčetu papira upućenom njoj, a savet za Brendona je bio sličan: "Brendone, idi po cveće i flašu vina. Tetka Alison." 

Iako je ovaj poklon dugo ležao u tami, ispostavilo se da je stvarno u njemu ležao ključ za spas braka!

- Nekoliko godina koverta je stajala na polici skupljajući prašinu, ali nas je nekako naučila toleranciji, razumevanju, kompromisu i strpljenju - kaže je Keti, koja je rekla da je shvatila da ono što je potrebno za održavanje snažnog i zdravog braka nikada nije u koverat, već u nama samima.

Komentari (0)
Loading