22:02 Horoskop Zaljubićete se do ušiju, srešćete ljubav svog života: Samo jedan znak će imati sudbonosni susret do 31. marta, život će vam se promeniti za 180 stepeni
11:27 Horoskop Laku noć samoći, ljubavi dobar dan! 3 horoskopska znaka očekuje sudbinski susret, zaljubiće se do ušiju, otpočeće zajednički život, procvetaće im na emotivnom planu
21:01 Ispovesti "Plačem svako veče, odvratna sam sebi, zauvek ću te voleti Aleksa": Ispovest devojke koja je pred svima ponizila svog dečka dok je plakao, a onda ju je karma stigla
09:35 Porodica Nemojte bežati od problema: Evo kako da se usprostavite poteškoćama u ljubavi, odnos će vam začas postati nesalomiv
10:30 Ispovesti Tanja je poslala bivšem dečku fotografiju njihove ćerke: Tri dana kasnije, on joj je odgovorio...
19:58 Porodica Zajedno su 70 godina i svake večeri rade ovo: Stari bračni par ne može da zaspe bez posebnog rituala, to je tajna duge ljubavi
10:38 Porodica U braku sam 20 godina i nikad nisam delila krevet sa mužem: Ispovest koja menja sve što znate o vezama
11:52 Horoskop Ko će se opako razočarati u ljubav do kraja februara? Ova 4 znaka bolje da skinu svoje ružičaste naočare, ne piše im se dobro
13:49 Ispovesti Hoće da mu rodi dete: Imam 22 godina, a moj dečko 47, stariji je od mog tate, bojim se da li će moći da me prati
09:07 Porodica Muškarce izluđuju ove navike: Dobre žene to znaju i zato nikada ne rade 7 stvari u vezi, bez problema izbegavaju neprijatnosti
09:59 Horoskop Zaljubiće se do ušiju, za njih će februar zaista biti pravi mesec ljubavi: 3 znaka Zodijaka će pronaći srodnu dušu, desiće se prekretnica u vašem životu
22:00 Porodica Zašto se mačke penju po policama i skaču gde god da stignu: Ovo je razlog, vi utičete mnogo na takvo njihovo ponašanje
21:27 Horoskop Samo jedan znak u aprilu izlazi iz dugova, zatvoriće ih sve i otplatiti kredit: Stiže povećanje plate i iznenadni priliv novca, konačno ćete rešiti sve finansijske probleme
21:01 Dom i saveti Ima li ko stručniji od nje? Dala savete kako da vam orhideje cvetaju kao lude, evo gde svi grešimo, ona to posebno zabranila
20:29 Zdravlje Iako teško primetni, ovi simptomi se prvi osete kod moždanog udara: Neurolog Pejović upozorio i na "glavobolju udara groma", na nju obratite pažnju
20:00 Poznati Ona samo najbolje frajere želi da šeta: Dženifer Aniston uhvaćena u društvu fatalnog glumca, on definitivno može da izađe na crtu Bredu Pitu
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 24. mart: Jedan znak pogađaju porodični problemi, kod Blizanaca takođe mogući problemi