10:09 Porodica Srećni parovi se kunu u ove savete: Ljubav će biti čvrsta kao čelik godinama zahvaljujući njima, uverite se i sami
12:42 Horoskop Odlepiće od ljubavi, zaljubiće se do ušiju, možda završe i kod matičara: 3 horoskopska znaka će imati sudbonosni susret u januaru, obratite pažnju
08:35 Porodica Sitnice mogu da unište ljubav: Povedite računa o 3 stvari pre nego što započnete novu vezu, eliminišite šanse za propast
09:34 Porodica Prestanite da lažete sebe: Uz pomoć ovih 5 suptilnih znakova ćete otkriti da li je on muškarac za vas
10:27 Horoskop Zbogom samoćo, ovo je stvarno kraj? 3 horoskopska znaka danas 28. novembra otključavaju vrata ljubavi, procvetaće im ruže
16:07 Ispovesti Otišla je kod dečka Arapina o kome je malo znala: Ubrzo je doživela pravi šok, "on je već u svojoj glavi isplanirao njihov zajednički život"
10:03 Porodica Ovo radi muškarac koji vas voli: Njegove prave namere se kriju u 11 obrazaca ponašanja, bukvalno su nepogrešivi
09:33 Porodica Ne dajte da vas lažu: Ovo su definitivno najbolje godine za ozbiljnu vezu, dobro je uhvatiti ,,poslednji voz"
08:12 Porodica Misterija ljubavi na prvi pogled: Psiholozi otkrivaju razlog zašto nam se neko ili odmah dopadne ili nam bude antipatičan
09:55 Porodica Znate li šta je pravilo 1-1-1? Kažu da može da spasi svaki brak, treba ga se pridržavati
09:13 Porodica Ne dozvolite da ljubav postane navika: Ako primetite ovih 5 stvari, vreme je za ogromne promene
19:40 Porodica Ovo morate da probate! Ako napravite ovaj psihološki trik, muškarac koji vam se sviđa će non stop misliti na vas
08:30 Horoskop Imaju srce poput kamena: Ovo su najhladniji znaci Zodijaka, neće vam pokazati ni trunku emocije
22:02 Horoskop Bićete na dobrom putu sutra, 26. januara: Univerzum će blagosloviti 4 horoskopska znaka, stižu im zaslužene nagrade
21:27 Ispovesti Kada su mi se poderale farmerke, znala sam ko će mi pomoći: Ona se odmah bacila na posao, a ovaj detalj nisam očekivala
21:00 Zdravlje Biljke protiv gorušice: Kada jednom probate ova prirodna rešenja, nećete više trošiti pare na lekove
20:32 Poznati ,,Bukvalno su vršnjaci": Niko nije znao da je Baron Tramp ovoliko stariji od prelepe bratanične Kai, evo koliko imaju godina
19:58 Dom i saveti Prljavija od wc šolje: Evo kako da pravilno operete flašu za vodu, svi zaboravljamo jedan deo, pun je bakterija