14:05 Ispovesti Poslao me je kući taksijem: Momak je Niki rekao da je se stidi i ne želi da je njegovi prijatelji vide takvu
12:15 Porodica Marija iz Užica naučila španski i upoznala ljubav svog života: Federiko se zbog nje preselio iz Meksika
14:15 Ispovesti Mira skunula burmu i sad ljubi mlađeg: "Imam 56, on 36 – i zove me 'lepotice', neka me pljuju, ja sam sebi vratila život!"
12:51 Ispovesti Hrvatica povela porodicu na slavu kod dečka u Beograd: Niko nije slutio šta njen otac sprema
17:29 Horoskop Do kraja maja 2025. tri znaka imaju velike šanse da upoznaju srodnu dušu: Neozbiljna veza vrlo lako može da preraste u brak
13:26 Ispovesti "Bože, zašto baš ONA?": Mario se OSAM MESECI dopisivao sa DEVOJKOM, a kada je konačno upoznao CEO SVET mu se SRUŠIO
15:51 Horoskop Ko će se veriti, ko ludački zaljubiti, a ko će raskinuti dugogodišnju vezu? Ljubavna astrološka prognoza za jul 2025. godine
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"
14:02 Ispovesti Badnje veče i Bajram pod istim krovom: Albanka iz Prištine zbog Srbinа promenila veru – ali jedno je ipak zabolelo
08:58 Horoskop Evo gde ćete do 29. aprila imati sudbonosni susret: 3 znaka će se zaljubiti do ušiju, odmah ćete poželeti brak, srešćete osobu iz svojih snova
22:01 Horoskop Puca ljubav, veze se raspadaju, neki će biti i pred razvodom: Ova 2 horoskopska znaka doživeće užaš, na ljubavnom planu 2025. bolje ništa da ne rade
22:00 Zdravlje Kako da se pripremite za spavanje po vrućinama: Ova namirnica će vas momentalno rashladiti, neće vaš više buditi vrelina
21:27 Horoskop Biće gladni, ali dinar iz džepa neće potrošiti: Ovo je najekstremniji znaka po pitanju štednje, škrtice su do bola, pare su im sve na svetu
20:59 Porodica Odmah izbacujte ovo iz spavaće sobe, tu im nije mesto: Ona je mesto za odmor, a ne za stvari koje privlače umor i nesreću
20:27 Dom i saveti Bespotrebno dodajte ovu namirnicu, samo kvarite ukus: Šta to svi uvek stavljaju u kajganu, a ne znaju koliko je loše
19:57 Poznati Ni Nikol Kidman, ni Kejti Holms nego ona: Ova lepotica je prva žena Toma Kruza koja mu je promenila život skroz
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 9. jun: Finansijski problemi stigli Ovna, Device će imati probleme na poslu