12:51 Ispovesti Hrvatica povela porodicu na slavu kod dečka u Beograd: Niko nije slutio šta njen otac sprema
17:29 Horoskop Do kraja maja 2025. tri znaka imaju velike šanse da upoznaju srodnu dušu: Neozbiljna veza vrlo lako može da preraste u brak
13:26 Ispovesti "Bože, zašto baš ONA?": Mario se OSAM MESECI dopisivao sa DEVOJKOM, a kada je konačno upoznao CEO SVET mu se SRUŠIO
15:51 Horoskop Ko će se veriti, ko ludački zaljubiti, a ko će raskinuti dugogodišnju vezu? Ljubavna astrološka prognoza za jul 2025. godine
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"
14:02 Ispovesti Badnje veče i Bajram pod istim krovom: Albanka iz Prištine zbog Srbinа promenila veru – ali jedno je ipak zabolelo
08:58 Horoskop Evo gde ćete do 29. aprila imati sudbonosni susret: 3 znaka će se zaljubiti do ušiju, odmah ćete poželeti brak, srešćete osobu iz svojih snova
22:01 Horoskop Puca ljubav, veze se raspadaju, neki će biti i pred razvodom: Ova 2 horoskopska znaka doživeće užaš, na ljubavnom planu 2025. bolje ništa da ne rade
22:02 Horoskop Zaljubićete se do ušiju, srešćete ljubav svog života: Samo jedan znak će imati sudbonosni susret do 31. marta, život će vam se promeniti za 180 stepeni
11:27 Horoskop Laku noć samoći, ljubavi dobar dan! 3 horoskopska znaka očekuje sudbinski susret, zaljubiće se do ušiju, otpočeće zajednički život, procvetaće im na emotivnom planu
21:01 Ispovesti "Plačem svako veče, odvratna sam sebi, zauvek ću te voleti Aleksa": Ispovest devojke koja je pred svima ponizila svog dečka dok je plakao, a onda ju je karma stigla
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?