11:45 Ispovesti Zaljubila se u zgodnog majstora, a onda saznala jezivu istinu: „Dovela sam čudovište u kuću“
13:04 Ispovesti Vera napravila konkurs za dečka: Prijavilo se 5.000 muškaraca, većina je pala na ovom pitanju
12:03 Poznati Nisam ni slutila da ćemo postati ljubavnici: Pomogao mi je da rešim veliki problem i tako smo se zbližili
10:21 Poznati Monah je zbog naše glumice skinuo mantiju, dobili sina — a onda ga ostavila: Isto je dočekalo i drugog, a ona otišla dalje
08:01 Porodica Sve vam je obećao i ništa: Evo zašto muškarci odjednom nestanu bez upozorenja, razlog će vas šokirati
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni
16:24 Ispovesti On nikada nije odustao od nje: Jednog jutra probudila se slepa, pala u depresiju, a onda se desio životni preokret
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
22:10 Poznati Iza glamura i luksuza krije se tajna: On 21 godinu stariji, jedva joj do ramena, a nije joj potreban njegov novac — o čemu se radi?
10:01 Porodica Žene digle ruke od muškaraca: Mrzi ih da ulaze u veze, a za sve je kriv ovaj pakleni problem
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima