12:26 Poznati Drugarice, prokletnice: Slavna pevačica doživela potpuni lom zbog brutalne izdaje svoje kume, skandal digao javnost na noge
09:42 Ispovesti Prijateljica je ukrala ime mog deteta: Kada sam joj skrenula pažnju, ona je uradila nešto zbog čega sam načisto pobesnela
15:41 Horoskop Moćan, ali nemilosrdan period je pred nama – pripremite se: Evo šta čeka sve horoskopske znakove do kraja maja, izbegavajte 2 stvari
12:56 Horoskop Toliko su okrutni da im se bolje sklonite sa puta: Ova 4 znaka su najsurovija kada im se neko zameri, ne biraju reči
12:54 Ispovesti Moja mama se smrtno uvredila kad je čula koje ime sam izabrala za ćerku: Sada mi zbog toga pravi pakao od života, svaki dan se svađamo
13:26 Poznati Poznatu glumicu reditelj uvredio na snimanju: Ovako je došlo do svađe, a za njega ima samo jednu poruku
17:23 Poznati Odmah je shvatio da sa njom nema zezanja: Megan Markl je sa samo 10 reči oduvala princa Harija, nije znao gde se nalazi
13:37 Ispovesti Snaja skočila na svekrvu kao furija: Svaki dan joj je pravila pakao od života, a onda joj je pao mrak na oči
17:28 Poznati Naomi Kembel brutalno isprozivala Viktoriju Bekam: Sve je počelo od ovog incidenta i od tad su na "ratnoj nozi"
16:41 Poznati Oko ovoga se najčešće svađaju kraljevska deca: Princ Vilijam otkrio koju muku muči sa svojim klincima
12:31 Horoskop Bolje nemojte sa njima, svađaćete se stalno: Ovo su najtoksičnije kombinacije horoskopskih znakova, jedni sa drugima nikako ne mogu
19:36 Ispovesti Ostavila sam supruga samo 12 sati nakon venčanja: Njegova familija je toliko bila nesnosna, da sam morala da pobegnem
22:02 Horoskop Kraj mukama: Ova 3 horoskopska znaka će konačno predahnuti od nedelje 18. maja, stiže im najlepši period do sad
21:33 Lepota i Moda Mila Jovović je nosila 1997. godine: Manekenka očarala u srebrnoj haljini, poznatom stilu dala svoj šmek ovim ukrasima
21:00 Ispovesti ,,Ona je parazit": Prijateljica mi stalno upada u kuću nepozvana, dugo sam tolerisala, pa mi je odjednom prekipelo
20:32 Dom i saveti Masnoća se rastvara bez muke: Zaboravite na jake hemikalije, mikrotalasna će da zablista od jedne namirnice
19:57 Poznati Crna Ema: Glumica zamalo da se onesvesti od straha na crvenom tepihu, automatski pala u naručje zgodnog kolege
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 18. maj: Vagama je ljubav u kritičnom stanju, Strelcima stiže odluka iz inostranstva