15:41 Horoskop Moćan, ali nemilosrdan period je pred nama – pripremite se: Evo šta čeka sve horoskopske znakove do kraja maja, izbegavajte 2 stvari
12:56 Horoskop Toliko su okrutni da im se bolje sklonite sa puta: Ova 4 znaka su najsurovija kada im se neko zameri, ne biraju reči
12:54 Ispovesti Moja mama se smrtno uvredila kad je čula koje ime sam izabrala za ćerku: Sada mi zbog toga pravi pakao od života, svaki dan se svađamo
13:26 Poznati Poznatu glumicu reditelj uvredio na snimanju: Ovako je došlo do svađe, a za njega ima samo jednu poruku
17:23 Poznati Odmah je shvatio da sa njom nema zezanja: Megan Markl je sa samo 10 reči oduvala princa Harija, nije znao gde se nalazi
13:37 Ispovesti Snaja skočila na svekrvu kao furija: Svaki dan joj je pravila pakao od života, a onda joj je pao mrak na oči
17:28 Poznati Naomi Kembel brutalno isprozivala Viktoriju Bekam: Sve je počelo od ovog incidenta i od tad su na "ratnoj nozi"
16:41 Poznati Oko ovoga se najčešće svađaju kraljevska deca: Princ Vilijam otkrio koju muku muči sa svojim klincima
12:31 Horoskop Bolje nemojte sa njima, svađaćete se stalno: Ovo su najtoksičnije kombinacije horoskopskih znakova, jedni sa drugima nikako ne mogu
19:36 Ispovesti Ostavila sam supruga samo 12 sati nakon venčanja: Njegova familija je toliko bila nesnosna, da sam morala da pobegnem
15:36 Porodica "Radije bih umrla od gladi, nego dinar tražila od dece": Zora (68) podelila svoju muku zbog odnosa sa sinovima i ćerkom
15:50 Dom i saveti Na veš mašinama postoji dugme za koje skoro niko ne zna: Ako ga pritisnete, biće kao nova
15:37 Dom i saveti Neće pući nijedno ako ih ovako kuvate: Evo kako da izbelite jaja pre farbanja, a da sva ostanu čitava
15:13 Zdravlje Ne postoji lek: Virus od koga je preminula žena Džina Hekmana je jedan od najgorih na svetu, a evo kako se prenosi
14:50 Poznati "Mali, znaš li ti ko sam ja?" Zaustavio Džej Lo na ulici i pitao je čime se bavi, pevačica nije znala šta ju je snašlo!
14:27 Dom i saveti Da li su kuvana jaja sa zelenom opnom otrovna? Evo da li smete da ih jedete ukoliko prime ovakvu boju