Mislite da imate PROBLEME u BRAKU: Ovo su DEFINITIVNO NAJBIZARNIJI razlozi za PREKID zajedničkog života

Vesti 08.03.2022 16:56 0

Kada pomislimo na razvod kroz glavu nam automatski prolazi da je do kraha braka došlo zbog prevare ili finansija

Mislite da imate PROBLEME u BRAKU: Ovo su DEFINITIVNO NAJBIZARNIJI razlozi za PREKID zajedničkog života

Shutterstock

Istina je ta da nam je danas razvod postao svakodnevnica, jer se po statistici svaki četvrti par danas razvodi.
Ta činjenica je poražavajuća, ali kada malo bolje pogledamo, videćemo da se možda samo traže razlozi da bismo bili slobodni. Za neke od ovih razloga nikada ne biste ni pomislili da je zbog njih došlo do kraja 

Žena poljubila konja 

Kada je muškarac video na društvenim mrežama sliku, kako njegova žena ljubi konja, automatski je zatražio razvod. Supruga je izjavila da je njena ljubav prema konjia prevelika, i da ni ona ne želi da bude sa muškarcem koji to smatra varanjem.

Udomila 550 mačaka

Nakon što je njegova supruga udomila 550 mačaka, otišao je od kuće i razveo se od nje. Rekao je kako nije bilo normalnih funkcija za život, nije imao gde da spava, jede. Iako je njegova ljubav bila prevelika prema njoj, želeo je da se pomire uz kompromis, ali žena nije htela da se odrekne svojih kućnih ljubimaca.

Previše ozbiljno shvatio čistoću

Nakon 15 godina braka, Nemica se razvela od svog supruga jer je bio previše opsednut čišćenjem. 
Stalno je išao za njom i nije dozvoljavao da čak ni čaša od vode ostane prljava ni pet minuta. Nije mogla da ga shvati, a kap je prelila čašu kada je srušio zid jer je bio previše prljav.

Papagaj otkrio preljubu

Kućni ljubimci vas mogu spojiti, ali i razdvojiti što potvrđuje slučaj u Kini. Žena je posumnjala da ju muž vara kad je njen papagaj ponavljao reči "razvod", "volim te" i "budi strpljiva". Ubrzo je saznala da papagaj ne priča gluposti i da njen suprug dovodi ljubavnicu u stan kada je ona na poslu. 

Zaposednuta supruga 

Muškarac iz Dubaija naveo je kao razlog za razvod braka, duha. Od samo početka, žena je odbijala da spava sa njim, a njena porodica je navela kako je devojka zaposednuta duhom iz stare arapske mitologije. 
Nekoliko religijskih stručnjaka nad njom je izvršilo egzorcizam, ali bezuspešno. 

Proteza

Nakon gomilu problema u krevetu, nezadovoljna supruga nagovorila ga je da kupi protezu za polni organ.
Tokom jedne zanimljive noći proteza je pukla, ali je obećao da će nabaviti novu. Međutim cela se situacija odužila, te je mu je supruga samo uručila papire za razvod.

Komentari (0)
Loading