Čim se DETE rodilo, prevario je SUPRUGU: Postupak NJEGOVIH roditelja je sve ostavio bez reči

Vesti 10.09.2022 21:05 0

Jedna mama je podelila porodičnu situaciju u kojoj se našla na Redditu i oduševila veliki broj korisnika

briga

pixabay

Naime, njen sin (24) prevario je sada već bivšu suprugu samo nekoliko meseci nakon što su dobili dete. Pored toga, otišao je na put sa svojom ljubavnicom i nije mario za svoju ženu i dete.

Nakon što su sve saznali, roditelji su nasrnuli na sina, ali i povukli potez koji je sve šokirao, pozitivno. Uklonili su ga iz celokupnog testamenta i sve što su nameravali da mu ostave, ostavili su njegovoj snaji i detetu. Napisala je da su šokirani njegovim ponašanjem jer ga nisu vaspitali u tom pravcu, a svoju snaju previše vole da bi je samo pustili da pati.

Naravno, nije sve moglo da prođe glatko – kada je čuo šta su uradili, sin je započeo veliku svađu koja ih je samo još više razdvojila. Kako prenosi Bored Panda, majka je napisala i da su ona i njen suprug doživeli mnogo negativnih komentara okoline. Prijatelji i druga rodbina veruju da je mladić, iako je učinio strašnu stvar, ipak njihov sin i da mu oproste. „Nije bilo lako proći kroz ovako nešto i svestan sam da je ovo moj sin, ali on se zaista strašno ponašao i naudio devojčici i njegovom detetu.

Kako biste se vi ponašali u ovoj situaciji?

 
Komentari (0)
Loading