Kad te pas ignoriše: Ema je kupila sebi kafu, ali nije donela poslasticu svom ljubimcu, njegova reakcija je hit!

Vesti 02.10.2024 17:34 0

Zlatni retriver se naljuti na svoju vlasnicu, jer mu nije kupila poslasticu, kako to inače radi.

pas

Printscreen/TikTok

Ema je vlasnica zlatnog retrivera, a na Tik Toku je objavila video snimak koji je nasmejala mnogo korisnika ove društvene mreže. Glavni lik video snimka je njen pas koji se naljutio na nju.

Pas neće ni da je pogleda

Kada Ema ide po kafu, obično počasti svog psa nekom poslasticom. Ali, ovog puta, ona je otišla po kafu u kafić, ali usput nije kupila ništa svom ljubimcu koji je čekao u kolima. To je slomilo srce njenom psu, što joj je jasno pokazao. Viralni snimak prikazuje psa kako sedi u autu i gleda kroz prozor. Zlatni retriver je toliko razočaran svojom vlasnicom da ne želi ni da je pogleda.

 

 

Odmah mu kupi poslasticu

"Kako te pogledao ispod oka, definitivno je ljut", napisala je jedna žena u komentarima ispod objave. "Jadničak. Odmah mu kupi poslasticu", dodala je druga, dok je treća napisala: "Nisi mu se izvinila." Devojka je ispričala kako je svog psa počastila sledećeg dana, kada su išli u šetnju.

Bonus video:

 

@najzena.rs Sve što vam treba ove jeseni je kaput Ane Ivanović! Izdužuje figuru i sužava struk #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading