Romantičan sastanak u stilu: Điđi Hadid i zgodni glumac zablistali tokom izlaska u Njujorku, njegov osmeh govori sve

Vesti 24.03.2024 13:00 0

Bredli i Điđi su prvi put su izazvali glasine o zabavljanju u oktobru 2023. godine, kada su primećeni kako napuštaju isti restoran...

Điđi

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bredli Kuper i Điđi Hadid su izašli na još jedan sastanak!

Par je fotografisan u petak uveče u Njujorku nakon večere u popularnom italijanskom restoranu ,,Cucina Alba".

Manekenka (28) se odlučila za ležerni autfit sa crnim džemperom koji je spojila sa crnom kožnom jaknom i plavim farmerkama ravnog kroja dok je hodala ispred Kupera. Sa jednom rukom na crnoj kožnoj torbi, a drugom rukom u džepu, ona je takođe pokazala svoju elegantnu novu bob frizuru i nosila jarko crveni karmin i lak za nokte.

Glumac (49) se nasmešio dok je pratio nekoliko koraka iza nje. Kuper je takođe obukao jednostavan autfit za sastanak, noseći ležernu crno-belu jaknu, braon pantalone i patike, ističe People.

Nove fotografije stižu nešto više od nedelju dana nakon što je par fotografisan kako se ljubi dok zajedno večeraju napolju u ulici Via Carota u Njujorku.

Dana 14. marta, Hadid i Kuper su viđeni kako se naslanjaju jedno na drugo i kako su nežni tokom grupne večere na proslavi rođendana Antonija Porovskog iz ,,Queer Eye"-a.

Ubrzo nakon toga, izvor je rekao za People da su glumac i manekenka bili "u dobrom raspoloženju i nasmejani" tokom večere i dodao da je par ,,sladak".

Bredli i Điđi su prvi put su izazvali glasine o zabavljanju u oktobru 2023. godine, kada su primećeni kako napuštaju isti restoran prošle godine u crnoj trenerci. Nekoliko dana kasnije ponovo su fotografisani zajedno sa Kuperom za volanom i Hadidovom na suvozačevom sedištu.

Điđi Hadid i Bredli Kuper

Profimedia

 

Drugi izvor je tada rekao za da se manekenka ,zabavljala" sa glumcem i da su njih dvoje bili opušteni. Insajder je takođe otkrio da je manekenka „neko vreme bila na neki način zaljubljena u [Kupera]“.    

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading