Mogu da beže, ali ne i da se kriju: Điđi Hadid i Bredli Kuper u inostranstvu potvrdili svoju vezu, isplivali najnoviji dokazi!

Vesti 26.01.2024 18:45 0

Kuper je svojevremeno rekao da smatra Hadid „intelektualno zanimljivom“

Điđi

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Điđi Hadid i Bredli Kuper primećeni su kako se drže za ruke u Londonu usred njihove burne romanse.

Par, koji je prvi put povezan u oktobru, konačno je potvrdio svoju vezu dok je bio na romantičnom odmoru u inostranstvu.

Hadid (28) i Kuper (49) otišli ​​su u ležernu šetnju gradskim ulicama u četvrtak nakon što su dva dana ranije zajedno izašli iz Njujorka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🪽 (@gigihdailly)

 

Dok su čekali na uglu ulice, Hadid je prelazila rukom oko struka zvezde „Mamurluka“ dok su razgovarali, prenosi Page Six. Par je fotografisan kako se smeje i šeta.

Manekenka je izgledala šik u spuštenim pantalonama, smeđoj kožnoj bomber jakni i crnim mokasinama. Ležernu odeću je kompletirala malom crnom torbicom, naočarima za sunce i zlatnim minđušama.

Bredli je, u međuvremenu, nosio crni kaput sa duplim kopčanjem, maskirne kargo pantalone, patike i crni šal. Izgled je upotpunio naočarima za sunce i dodao šarenilo plavom kariranom kapom.

Uprkos tome što su u brojnim prilikama primećeni zajedn, ovo je prvi put da je par pokazao bilo kakav javni izliv nežnosti.

Iako je nejasno da li su Hadid i Kuper u Engleskoj zbog posla ili zadovoljstva, primećeni su u utorak kako zajedno voze svoje kofere kroz aerodrom.

Điđi

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Par, kome se pridružio Điđin telohranitelj, izgledao je raspoložen pre ukrcaja na let, uprkos tome što su oboje izabrali da obuku farmerke za dugo putovanje.

Ni Kuper ni Hadid nisu komentarisali svoju romansu, ali izgleda da se stvari između njih dvoje zagrevaju.

Kuper je svojevremeno rekao da smatra Hadid „intelektualno zanimljivom“.

Uprkos njihovoj 20-godišnjoj razlici u godinama, njih dvoje navodno „imaju mnogo toga zajedničkog“, kao što su njihov „smisao za humor“ i uloge „samohranih roditelja malih ćerki“, rekli su izvori za Us Weekly

Manekenka deli trogodišnju ćerku Kai sa bivšim dečkom Zejnom Malikom, dok je Kuper otac ćerke Li Di Seine (6) sa manekenkom Irinom Šajk.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading