Bjanka kopira Kim: Jedna je provokativan autfit nosila na plaži, a druga bez blama na sred ulice, kojoj bolje stoji?

Vesti 22.03.2024 18:20 0

Obožavaoci ,,Kardašijanovih" požurili su da ukažu na sličnosti, jer je Kim ranije nosila sličan bikini u Majamiju...

Kim

Profimedia

Kim Kardašijan i Bjanka Sensori nastavljaju da se pojavljuju na naslovnim stranama. One su nedavno prvi put primećene zajedno, a Kim su se pridružila njena deca sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, dok su par gledali poslednji nastup repera nakon objavljivanja njegovog novog albuma „Vultures“.

Ovog puta rijaliti zvezda i australijski arhitekta su ponovo povezane, ali zbog sličnih modnih izbora. Bjanka je uslikana kako nosi otkrivajući ansambl, tokom svog poslednjeg izlaska sa Kanjeom u Los Anđelesu, pokazujući svoju figuru u metalik bikiniju i svoju prepoznatljivu kratku kosu zalizanu unazad.

Obožavaoci ,,Kardašijanovih" požurili su da ukažu na sličnosti, jer je Kim ranije nosila sličan bikini u Majamiju, pa čak i uparila bikini sa odgovarajućim pantalonama tokom jednog od svojih noćnih izlazaka, pretvarajući odeću za plažu u odeću za izlazak.

Tokom svog poslednjeg sastanka sa Kanjeom, Bjanka je upotpunila svoj izgled štiklama i donela jednostavnu šminku, uključujući plavu senku i nežnu rozu boju na usnama. Šefica arhitektonskog dizajna u Yeezy-u nosila je mikro suknju tokom izlaska sa svojim mužem.

U međuvremenu, Kanje je nosio potpuno crni ansambl, uključujući crni duks i široke pantalone. Takođe je nosio odgovarajuće čizme, tamne naočare za sunce i srebrnu ogrlicu. Slavni par je nedavno primećen u više navrata u Los Anđelesu, prenosi Hola! .

Međutim, izgleda da je promenila garderobu, jer se prošle godine slikala u prozirnim bodijima i golišavim haljinama. Sada se čini da Bjanka traži drugačiji izgled, jer je nosila različite kape i kratke haljine, naizgled eksperimentišući sa više odevnih predmeta.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading