Njihova veza je "trenutno na steroidima": Bredli Kuper odlepio za 20 godina mlađom Điđi Hadid

Olja Jelić Vesti 07.11.2023 17:30 1

Bredlija ne privlači samo njena lepota, već i "njen mozak"

Điđi Hadid i Bredli Kuper

Profimedia

Page Six nedavno je pisao o vezi između supermodela Điđi Hadid i holivudskog zavodnika Bredlija Kupera.

- Njihova veza je "trenutno na steroidima" - piše Page Six o ljubavnom odnosu manekenke Điđi Hadid i popularnog Bredlija Kupera. Par je prvi put viđen zajedno na večeri u restoranu Via Carota 5. oktobra, a od tada su izašli nekoliko puta.

- Vrlo brzo postaje ozbiljno - rekao je jedan od izvora Page Sixu i dodao da su zajedno "svaki dan".

Prema insajderu, 48-godišnjeg glumca ne privlači samo lepota 20 godina mlađeg supermodela, već i "njen mozak".

- On je smatra intelektualno zanimljivom - tvrdi izvor.

Bredli je višđen kako se sastaje sa Điđi nakon njenog subotnjeg druženja sa Tejlor Svift, Selenom Gomez, Sofi Turner i Karom Delevinj.

Manekenka i glumac fotografisani su kako napuštaju ekskluzivno mesto Zero Bond u tri ujutro ove nedelje, a nekoliko dana ranije, odnosno u sredu, viđeni su kako se drže za ruke u Lucille Lortel pozorištu dok su gledali "Danny and the Deep Blue Sea", popularnu novu predstavu u kojoj glume Obri Plaza i Kris Abot.

Prema izvoru, stvari idu tako dobro da bi moglo biti "neke budućnosti između njih".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

 

Bredli je 2006. bio u braku sa Dženifer Esposito manje od godinu dana, a sa ruskom manekenkom Irinom Šajk ima ćerku. Ona ga je navodno i upoznala sa Hadid. "Điđi je upoznala Bradlija preko Irine i zajedničkih prijatelja iz modne industrije", rekao je izvor te naveo da su Hadid Irina radile zajedno više od godinu dana pa su se Bredli i Điđi već ranije družili, ali "prijateljski".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

 

- Điši i Bradli u kontaktu su od nedavno jer su se povezali preko svojih ćerki - rekao je isti izvor. Glumac se od Irine rastao 2019. godine, nakon četvorogodišnjeg braka te imaju šestogodišnju ćerku, dok Điđi ima trogodišnju ćerku sa pevačem Zejnom Malikom.

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (1)
Loading
zora
08.11.2023 08:04

Nikakav je iz godine u godinu. Lose stari.