Čin hrabrosti i pobune: Pamela na Pariskoj nedelji mode blistala bez trunke šminke, naklon do kolena

Slobodanka Ćorić Vesti 03.10.2023 11:03 0

Primetila sam da svi preteruju sa šminkom, a ja volim da radim sve suprotno od većine

pamela anderson

Profimedia

Pamela Anderson (56) je opet privukla pažnju javnosti, ali i koleginice Džejmi Li Kertis (64) koja je nedavno podelila na Instagramu svoje oduševljenje zbog Pameline odluke da će se pojaviti bez šminke tokom Nedelje mode u Parizu.

"Revolucija prirodne lepote je zvanično počela!“ napisala je Džejmi na svom Instagramu i dodala:  "@pamelaanderson usred nedelje mode, koja je poznata po pritiscima, a ova žena se pojavila i zauzela svoje mesto bez ičega na licu.Tako sam impresionirana i potresena ovim činom hrabrosti i pobune.

Da bi dodatno istakla svoju poentu, Džejmi je objavila fotografiju zvezde serije Baywatch kako prirodno izgleda na reviji Isabel Marant za proleće/leto 2024. Na slici, Pamela je blistala u žutoj haljini koja joj je odlično pristajala uz besprekoran ten.

"Primetila sam da svi preteruju sa šminkom, a ja volim da radim sve suprotno od većine. Mislim da svi počinjemo da izgledamo pomalo smešno kada starimo“, rekla je Pamela i dodala:

"Smejem sebi kada se pogledam u ogledalo. Kažem: 'Vau, ovo je zaista stvarno... šta mi se to dešava?' To je zapravo putovanje. A ja se osećam dobro. Na dobrom sam mestu."

 

 

Komentari (0)
Loading