Ovo morate da probate: Četiri načina da nosite belu košulju, a da ne deluje već viđeno

Olja Jelić Vesti 09.06.2023 13:49 0

Bela košulja je vanvremenski komad, koji se može kombinovati na razne načine

jakna

Printscreen/Instagram

Klasični komadi poput džinsa, bele košulje ili crnih pantalona je nešto što svaka žena ima u svom ormaru. Ali nekada znaju da dosade kad ih nosimo uvek isto. Ali poznate influenserke na Instagramu su nam pružile potpuno nove načine kako možemo da iskombinujemo belu košulju, a da izgledamo "svežije" i šik.

1. Bela košulja i džins

Kako spoj ova komada ne bi delovao klasično, možete da "oversize" belu košulju iskombinujete sa džinsom, a umesto patika da nosite kaubojke ili cipele sa potpeticom. Preko možete poneti sako ili kožnu jaknu. Uz dodatke kao što su dobar nakit, torba i sunčane naočare možete izgledati potpuno drugačije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanna MW (@hannamw)

 

2. Bela košulja i midi suknja

Iako na prvu pomisao ovaj spoj može da deluje prilično dosadno, ipak postoje određeni modeli midi suknji sa kojima možete da se "poigrate" da vaš stajlig deluje inovativno. Suknje jarkih boja ili sa šljokicama mogu da budu sjajan izbor u kombinaciji sa belom košuljom za večernji izlazak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

3. Bela košulja i biciklistički šorts

Možda na prvi pomen zvuči suludo, ali ova kombinacija može učiniti da istovremeno delujete šik i urbano. Spoj ova dva komada je idealan kežual stajling. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 

4. Bela košulja i crna haljina

Ako nemate često priliku da nosite svoju omiljenu crnu haljinu, onda u kombinaciji sa belom košuljom to možete da nosite kao kežual stajling. Uz dobru torbu u ovoj kombinaciji bićete primećeni gde god da odete.

 

 

 

Komentari (0)
Loading