Izdužuju noge i skrivaju stomak: Kraljica Leticija nosi farmerice koje od svake žene naprave zgodnicu, a koštaju 3000 dinara

Vesti 30.09.2024 13:55 0

Farmerice sa visokim strukom su odličan izbor za svakodnevne prilike, a laskaju figuri.

kraljica leticija

Profimedia

Španska kraljica Leticija gotovo nikad ne pravi modne greške, a nije razočarala ni prilikom odlaska na ručak sa suprugom kraljem Filipeom VI. Tom prilikom, Leticija je obukla farmerice koje pristaju svakoj ženi i savršeno ih uklopila sa košuljom.

kraljica leticija

Profimedia

 

Skrivaju stomak, izdužuju noge

Farmerice visokog struka i nogavice koje se blago šire dolem savršen su odabir za svakodnevne stajlinge jer su vrlo udobne, praktične i laskaju ženskoj figuri. Uz njih je iskombinovala jednostavnu elegantnu belu košulju. Upravo su njene farmerice privukle pažnju jer je reč o modelu koji vizuelno znatno izdužuje noge a visokim strukom prikriva svaki višak na području stomaka.

Ravne cipele i crna tašna

Leticija je stajling zaokružila ravnim crnim cipelama, klasičnim bež mantilom i crnom tašnom. Kraljevskom paru na ručku se pridružila 18-ogodišnja ćerka Leonora, koja je stigla s vojne akademije u beloj uniformi.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ove farmerke žene mesecima čekaju! 👖 Konačno su stigle u Srbiju! #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading