Kendal Džener nikad vrelija: Zapalila reviju u Parizu u isečenoj crvenoj haljini, svi kažu da podseća na ovu čuvenu lepoticu!

Vesti 24.09.2024 11:47 0

Izgled u stilu Merlin Monro koji je otkrila ranije ovog meseca, je kompletirala sa crvenim karminom koji se savršeno uklopio uz njenu estetiku

Kendal

Sebastien Fremont / Starface / Profimedia

Kim Kardašijan je još davno pokazala svoj izgled inspirisan Merlin Monro, ali sada je to uradila i njena sestra Kendal Džener. Ona je u ponedeljak spojila svoj plavi bob sa vatrenom crvenom haljinom uoči revije ,,Le Défilé L'Oréal Paris".

Dženerova je hodala u crvenoj haljini sa asimetričnim prorezima, dugim rukavima sa rukavicama, prozirnim korsetom, brushalterom, isečenim delovima na struku i grudima, detalj poput marame koji je lepršao iza nje, a donji je imao prorez na jednoj strani i otkrivao njene zategnute butine. Njene sandale su se uklopile uz hulahopke. Kendal je odlučila da se pojavi bez nakita.

Izgled u stilu Merlin Monro koji je otkrila ranije ovog meseca, je kompletirala sa crvenim karminom koji se savršeno uklopio uz njenu estetiku.

Njoj se tokom revije ,,Le Défilé L'Oréal Paris—Walk Your Worth Womenswear Spring-Summer 2025" pridružila koleginica i prijateljica manekenka Kara Delevinj, koja je nosila kaput dužine do poda i kratak šorts bez majice. Na ekskluzivnom događaju su se pojavile poznate ličnosti i ,,L'Oréal"-vi ambasadori poput Endi Mekdauel, Eve Longorije, Džejn Fonde, Viole Dejvis, Alije Bat, Simon Ešli...

Dženerova je po prvi put pokazala svoju plavu kosu 11. septembra, kada je objavila kolekciju fotografiju slika na svom Instagramu, u čijem opisu je napisala ,,poplavila". Dženerina frizerka Džena Peri je izjavila za Vogue da je izgled inspirisan ikonskom plavušom Kerolin Beset-Kenedi.

,,Sada je bila inspirisana '90-im i Kerolin Beset-Kenedi," rekla je Peri. Frizerka je rekla da boju nije dobila u jednom danu. ,,Bila su mi potrebna dva dana da izvučem ovu prelepu nijansu zlatne plave," dodala je.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading