Meril Strip je ikona jeseni: Obukla kardigan o kome sanjaju sve žene, izgleda moderno bez mnogo truda

Vesti 24.09.2024 14:16 0

Bez obzira da li volite debele džempere idealne za kancelariju ili ih nosite kao detalj vaše omiljene modne kombinacije, postoji mnogo opcija koje će vam ove jeseni pružiti udobnost

Meril

VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Ukoliko se vaša pomisao na modni trenutak sastoji od navlačenja džempera kao što je to uradila Nikol Kidman u svakom filmu u kojem je glumila, imamo dobre vesti. Kardigan je ponovo u modi. 

Naša kraljica Meril Strip je potvrdila tu činjenicu tako što je nedavno nosila širok pleteni kardigan dok je šetala po gradu. Ikona opuštenog stila ga je upotpunila košuljom, belim farmerkama i patikama. Kao da je bila spremna za sledeću ulogu u filmu rediteljke Nensi Majers.

 

 

Bez obzira da li volite debele džempere idealne za kancelariju ili ih nosite kao detalj vaše omiljene modne kombinacije, postoji mnogo opcija koje će vam ove jeseni pružiti udobnost.

Tražite još inspiracije za jesen? Nastavite da čitate jer ispod otkrivamo nekoliko savršenih odevnih kombinacija koje smo zapazili na poznatim ličnostima u ovom periodu.

Kardigan u stilu Riz Viterspun

Ako postoji jedan komad koji Riz Viterspun voli da nosi na prelazu iz leta u jesen, to je kardigan.

Prošlog avgusta, zvezda Jutarnjeg šoua primećena je kako nosi sivi kardigan dok je krenula na put.

A nedavno je iznela stil koji ide u kupovinu u Los Anđelesu. Glumica se odlučila za veliki braon kardigan, koji je stilizovala sa torbom koja je trenutno omiljena u Holivudu, farmerkama ravnih nogavica i sandalama sa kockastom petom i otvorenim prstima.

Riz

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Kardigan je pametno nositi na jesen jer nikad ne znate kada će vam biti hladno.

Osim toga, lako ih je obući preko tanjih majica, bilo da ih nosite sa helankama ili farmerkama. Tejlor Svift, Dženifer Garner i Nikol Kidman su takođe nosile ovaj modni komad.

Keli Klarkson voli pletene haljine

 

 

Keli Klarkson nam je upravo pokazala kako da na tako elegantan način unesemo udobne osnovne stvari u jesen.

Voditeljka je primećena u zelenoj pletenoj maksi haljini sa upadljivim dodacima, uključujući štikle sa leopard printom i odgovarajući kaiš u video snimku objavljenom na Instagram stranici njene emisije.

 

 

Ovo nije prvi put da je Keli primećena u pletenoj haljini. Pevačica je nosila model sa dugim rukavima još u avgustu, a Riz Viterspun takođe obožava taj stil.

Kejti Holms je u fazonu klasičnog džempera

Ako nam je neko dao dovoljno dobar razlog da stalno nosimo jedan te isti komad odeće to je Kejti Holms.

Glumica je proglasila početak sezone nošenja džempera klasičnim modelom koji je već nosila. Koračala je ulicama Njujorka u udobnom sivom džemperu sa printom na gornjem delu. Džemper je nosila uz svetlo plave farmerke, kožnu tašnu, braon kaiš i kožne baletanke.

Kejti

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Ovi džemperi su neophodni deo moderne jesenje garderobe. Nosite ih uz farmerke širokih nogavica kao što je uradila Holmsova, mini suknju ili hulahopke, somotske pantalone, ili čak preko haljine.

Bruk Šilds obožava kapute

 

 

Bruk Šilds je nedavno nosila bež kaput koji je spojila sa čizmama do kolena i velikim zlatnim minđušama dok je prolazila ulicama Njujorka.

Glumica takođe nosila i malu crnu tašnu koja se savršeno uklopila uz njene čizme, kao i njene famozne naočare za vid. Bruk je pokazala svoj blistavi osmeh, a onda na šaljivo provokativan način podigla kaput i otkrila savršeno zategnute noge.

Bruk

NDZ / StarMax / Profimedia

 

Ukoliko želite da izgledate kao Bruk, možete izabrati isti model u kožnoj, crnoj ili kariranoj verziji. Mantili su ultimativan deo jesenje garderobe koji se lako kombinuju uz razne autfite.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Tea, Milica ili Sandra Afrika? Kojoj bolje stoji kombinezon? #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryou #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 
 

 

 
 
Komentari (0)
Loading