Ovo su najmodernije cipele: Kraljica Leticija ih ne skida, jer su udobne, elegantne i osveže tamne jesenje kombinacije

Vesti 24.09.2024 15:27 0

Španska kraljica Leticija je izgledala elegantno na jednoj ceremoniji, a obula je hit cipele za jesen.

kraljica leticija

Profimedia

Kraljica Leticija je za jednu ceremoniju izgledala veoma elegantno iako je obukla haljinu od teksasa. Ona je predsedavala ceremoniji dodele ekoloških nagrada u Madridu. Uz haljinu je nosila modne dodatke u hit boji jeseni – crvenoj.

Ženstvena u haljini od teksasa

Nasmejana španska kraljica je nedavno proslavila 52. rođendan. Često hvale njen dobar izbor odeće, posebno što nosi brendove koji svi mogu da priušte.  Ovog puta, za prestižni događaj u kraljevskom kalendaru, odabrala je midi haljinu od tamnog teksasa. Haljina bez rukava s okruglim izrezom i belim šavovima oko struka je umala široki kaiš od istog materijala. Donji deo je A kroja što je celokupnom stajlingu dalo elegantan i ženstven izgled.

kraljica leticija

Profimedia

 

Detalji jarke boje

Kraljica je stajling zaokružila upečatljivim crvenim modnim dodacima. Nosila je kožnu torbicu crvene boje i salonke sa špicastim vrhom i niskom petom iste boje. Crvena boja je hit jeseni, posebno kada je reč o detaljima, poput cipela i torbi. Cipele koje je nosila kraljica su veoma udobne, jer imaju nisku petu, a elegantne i savršeno idu uz sve jesenje kombinacije. Ovim stajlingom je Leticija pokazala kako teksas može biti elegantan izbor, ali i potvrdila popularnost crvene boje u jesenskim stajlizima koja unosi razigranost u tamne jesenje stajlinge.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading