Danijela Dvornik (57) se istopila, jedan recept za hleb joj posebno pomogao: Borila se sa viškom kilograma, a sada kao avion

Nedeljko Tišanović Vesti 19.08.2024 20:46 0

Podelila je sa svima jedan recept koji često priprema.

Printscreen/Instagram

Printscreen/Instagram

Danijela Dvornik otkako se preselila na ostrvo Brač, koristi svaki trenutak da svoje slobodno vreme provodi pored mora, da odmara i upija vitamin D. Međutim, ona pored "morskih" aktivnosti uživa i u vežbanju u teretani. 

Nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš i ne vežbaš, onda stvaraš naslage, a kad još dodamo i ono "baš me briga" i stres, zaboraviš na sebe goorila je Danijela za hrvatski Story.

Nakon smrti Dina odlučila sam da se svakim atomom borim da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički. To mi je bilo od esencijalne važnosti. Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, planinarila. To mi je u krvi. I eto, vežbam već 12 godina, poslednjih nekoliko vrlo intenzivno. Pazim šta i kada jedem. Od vežbanja i dijete par meseci pre leta nema ništa.

 

 

 
Proteinski hleb po receptu Danijele Dvornik

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je sa pratiocima podelila recept za proteinski hleb. 

Sastojci:

  • 135 g suncokretovog semena
  • 90 g lana
  • 65 g lešnika (badema ili oraha)
  • 145 g zobenih pahuljica
  • 2 kašike čia semenki
  • 4 kašike psilijum ljuspica
  • 1 kašika meda
  • 1 kašičica soli
  • 3 kašike maslinovog ulja
  • 350 ml vode

Priprema: 

Potrebno je da sve sastojke pomešate i dobro sjedinite. Nakon toga ih izlijte u pleh obložen papirom za pečenje i pecite ga 20 minuta na 180 stepeni. Nakon toga izvadite plen iz rerne okrenite hleb i pecite još 30 do 40 minuta. 

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading