Danijela Dvornik otkako se preselila na ostrvo Brač, koristi svaki trenutak da svoje slobodno vreme provodi pored mora, da odmara i upija vitamin D. Međutim, ona pored "morskih" aktivnosti uživa i u vežbanju u teretani.
— Nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš i ne vežbaš, onda stvaraš naslage, a kad još dodamo i ono "baš me briga" i stres, zaboraviš na sebe — goorila je Danijela za hrvatski Story.
— Nakon smrti Dina odlučila sam da se svakim atomom borim da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički. To mi je bilo od esencijalne važnosti. Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, planinarila. To mi je u krvi. I eto, vežbam već 12 godina, poslednjih nekoliko vrlo intenzivno. Pazim šta i kada jedem. Od vežbanja i dijete par meseci pre leta nema ništa.
Proteinski hleb po receptu Danijele Dvornik
Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je sa pratiocima podelila recept za proteinski hleb.
Sastojci:
- 135 g suncokretovog semena
- 90 g lana
- 65 g lešnika (badema ili oraha)
- 145 g zobenih pahuljica
- 2 kašike čia semenki
- 4 kašike psilijum ljuspica
- 1 kašika meda
- 1 kašičica soli
- 3 kašike maslinovog ulja
- 350 ml vode
Priprema:
Potrebno je da sve sastojke pomešate i dobro sjedinite. Nakon toga ih izlijte u pleh obložen papirom za pečenje i pecite ga 20 minuta na 180 stepeni. Nakon toga izvadite plen iz rerne okrenite hleb i pecite još 30 do 40 minuta.
Bonus video: