17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
19:00 Zdravlje Za dve nedelje izgubila 5 kilograma: Nije se ničega odrekla, samo je uvela ovo, rezultati odmah vidljivi
15:39 Poznati Da li ste skoro videli Jelenu Dokić? Bila je mršava još u januaru, ali do aprila se bukvalno prepolovila – a evo i kako!
20:31 Zdravlje Zapanjujuću transformaciju pokazala je baš na 47. rođendan: Pevačica smršala 20 kilograma, prepolovila se, nikada bolje nije izgledala
16:01 Zdravlje Doktorka otkrila kako je smršala 40 kilograma: "Promenila sam ove tri navike, a nijedna nema veze sa hranom"
10:47 Ispovesti Slađa Alegro smišala 30 kilograma, izgleda kao grom: Jelovnik poznate pevačice topi kilograme, jedno je ključna stvar
20:46 Ispovesti Danijela Dvornik (57) se istopila, jedan recept za hleb joj posebno pomogao: Borila se sa viškom kilograma, a sada kao avion
14:01 Poznati Mirka Federer se prepolovila! Godinama su je prozivali zbog viška kilograma, a sada se zategla "kao praćka"
10:40 Poznati Monika Beluči se prepolovila: Na najnovijim fotografijama kao da nije ista žena, svi se pitaju da li je novi dečko "kriv" za ovu transformaciju
13:52 Poznati Eva Longorija smršala 20 kilograma: Skinula se u kupaći i izgleda brutalno, nema ni grama sala ni celulita, zategnuta kao strela
08:10 Ispovesti Alkohol je pila da bi zaboravila na glad: Od anoreksije je umalo umrla, ali joj je jedna fotografija spasila život
18:20 Dom i saveti Anđa (74) je DOKAZ da se u životu sve može uz jaku volju: Smršala je 40 kilograma, a nije gladovala
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima