Monika Beluči se prepolovila: Na najnovijim fotografijama kao da nije ista žena, svi se pitaju da li je novi dečko "kriv" za ovu transformaciju

Jelena Vukelić Vesti 23.08.2023 10:40 0

Na najnovijim fotografijama, Monika Beluči izgleda duplo mršavije. Njena transformacija sve je prilično iznenadila i svi se pitaju da li je za novu liniju "kriv" njen novi dečko

Monika Beluči

Shutterstock

Italijanska diva Monika Beluči našla se na septembarskoj naslovnoj strani španskog izdanja časopisa "Harper's Bazaar", a fotografije koje su objavljene su zaista impresivne. U elegantnim kombinacijama, Monika je pokazala svoju izrazito vitku figuru. Jedna od slika je prikazuje u glamuroznoj crnoj haljini sa volanima od tila na crne tufne, dok je na drugoj fotografiji obučena u mrežasti kombinezon preko kojeg je prebačen dugačak kaput.

 

 

Iako će Monika Beluči uskoro napuniti 59 godina u septembru, i dalje zrači gracioznošću i harizmom. Ona ostaje jedna od najlepših žena na svetu.

 

 

Vredi pomenuti da je u junu iste godine potvrdila spekulacije o svojoj vezi sa poznatim režiserom Timom Bartonom. U novom intervjuu, kratko je govorila o svojoj ljubavnoj priči rekavši: "U Timu sam pronašla divan duh. Srećna sam što sam upoznala spektakularnu dušu."

Monika Beluči se prepolovila: Na najnovijim fotografijama kao da nije ista žena, svi se pitaju da li je novi dečko

Shutterstock

 

 

Inače, Monika Beluči i ovaj slavni Amerikanac su mesecima krili svoju vezu pre nego što su je javno obelodanili, iako su fotografije paparaca kasnije potvrdile ono o čemu se šuškalo.

Komentari (0)
Loading