"Žena milionera me zlostavljala zbog instagrama": Zbog hira bogatašice, Katarina preživela torturtu

Jelena Vukelić Vesti 24.05.2024 12:46 0

Supruga milionera navodno je zastrašivala i maltretirala devojku na Instagramu zbog prava na korisničko ime, tvrdeći da se devojka "lažno predstavlja".

"Žena milionera me zlostavljala zbog instagrama": Zbog hira bogatašice, Katarina preživela torturtu

Printscreen/Instagram

Katarina Aspland, ranije Driskol, 17.aprila udala se za bogatog naslednika iz Pensilvanije, Kabota Asplanda. Želela je da proslavi događaj na Instagramu i promeni svoje ime na platformi kako bi se podudaralo sa njenim novim prezimenom.

Međutim, postojala je jedna caka, željeno korisničko ime @katherineasplundh već je bilo zauzeto.

Pokušavajući da dobije ono što želi, Katarina Aspland je poslala poruku vlasnici željenog naloga.

"Pozdrav, samo me zanima da li bih mogla da kupim tvoje korisničko. Tek sam se udala i ovo je moje novo ime", napisala je, prema skirnštovima prepiske objavljene na Redditu.

Printscreen/Reddit

Printscreen/Instagram

 

 

"Čestitam! To je i moje ime. Baš sam pretražila na Guglu i piše da prodavanje mog korisničkog imena može rezultirati mojim banovanjem sa Instagrama."

Bogatašica se nakom ovog odgovora razbesnela i počela pravi mali rat tvrdeći da se devojka sa isitm imenom lažno predstavlja, ali da kupovima nečijeg naloga nije ništa neobično i da to poznati i bogati stalno rade. 

 

 

 

"Zapravo ne verujem da se zoveš Ketrin Aspland, ko bi svoje insta naloge nazvao svojim pravim imenom? Prijavila sam te Instagramu i oni mi zapravo mogu reći tvoje pravo ime, zaista se nadam da te ne poznajem jer će ti to biti veoma neprijatno."

Printscreen/Reddit

Printscreen/Instagram

 

 

U trećem pokušaju da dobije korisničko ime, Aspland je istražila ime "Ketrin Aspland" na Fejsbuku i zaključila da je ona jedina osoba sa tim imenom u Americi. 

"Porodica u koju sam se upravo udala jedina je Aspland porodica u Americi. Nestani, obriš nalog, moj je. Nećeš dobro proći", napisala je.

"Nisam Amerikanka", odgovorila je Kejt i istog sekunda prijavila napadnu ženu.

Još uvek se čeka razrešenje ovog slučaja, ali se za to vreme poveo pravi mali rat na mrežama. 

"Sramota, misli da može da bude bahata samo zato što je bogata."

"Najbolje da joj odneseš matični list."

"Samo je ignoriši."

Ovo su bili samo neki od komentara. 

 

Komentari (0)
Loading