"Neću da preživljavam i propadam kao moja majka": Milena se udaje za 40 godina starijeg muškarca, "mnoge žene razmišljaju kao ja, ali nemaju sreće"

Slobodanka Ćorić Vesti 09.02.2024 13:55 0

Pristala sam jer sam videla da sve više gubi pamćenje. To je prilika da sve što ima (ili barem dobar deo) bude moje, da napokon živim kako sam maštala celog života

devojka

Shutterstock

Mileni je svega 28 godina, a on je nedavno napunio 70. Devojka iz malog mesta na Jadranu ispričala nam je zašto je pristala da se uda za muškarca koji može da joj bude deda. Ovo je njena ispovest:

"Od rođenja živim skromno. Moja majka teško radi celog života, a sva patnja koju je prošla ostavila je dubok trag na njenom izgledu i zdravlju. Ona se udala za mog oca iz ljubavi, ali nije imala puno koristi od njega - više vremena je provodio za šankom nego kod kuće. Sve je bilo na njoj.

Ja sam odlučila da to meni neće da se dogodi. Ne želim da preživljavam i propadam. Život je previše kratak da ne pokušam da iskoristim sve što mi se nudi u životu. Takva prilika ukazala mi se u 70-godišnjem muškarcu iz Istre. Upoznala sam ga dok sam tamo čistila apartmane. Bogat je i ludo zaljubljen u mene. Kaže da se ponovno oseća mladim, a i jako mu odgovara naš se*sualni odnos. U zadnje vreme sam više kod njega nego kući.

Ima ogromnu kuću i toliko novca na računu da to ne bi mogao da potroši ni da se rodi još jednom. Uz to je nasledio nekoliko luksuznih kuća širom Hrvatske jer mu je majka bila vrlo bogata. Nedavno me je pitao da li želim da se udam za njega. Najpre sam malo oklevala jer, i ovako mi nije loše - kupuje mi sve što poželim, plaća moje i mamine račune, vodi me u skupe restorane itd.

Ipak, pristala sam jer sam videla da sve više gubi pamćenje. To je prilika da sve što ima (ili barem dobar deo) bude moje, da napokon živim kako sam maštala celog života. Njegov sin i ćerka su "poludeli" kada im je rekao za venčanje. Pokušavaju sve to da zaustave. Čak me zovu "kurvom koja je došla iz selendre i uhvatila se njihovog oca". Njemu su jednom prilikom rekli "da je poludeo pod stare dane, da će rasprčkati porodičnu imovinu koju je baka namenila i njima i da će mu biti žao kada jednog dana prestane da razmišlja pe*isom".

Zbog svega toga odlučili smo da imamo malo venčanje - samo mi i kumovi. Pristala sam da uzmem njegovo prezime jer ću tako biti još sigurnija da će se on dobro pobrinuti za mene i moju budućnost. Nadam se da će to biti uskoro. Ne bih volela da poživi previše jer želim da uživam dok sam još mlada. Znam da to zvuči hladno i okrutno, ali ja sam barem iskrena. Mnoge žene razmišljaju kao ja, samo njima se nije ukazala ovako dobra prilika kao meni".

Komentari (0)
Loading