Britancima se ovo neće svideti: Evo gde se pojavio princ Hari odmah nakon povratka iz Londona

Olja Jelić Vesti 09.02.2024 12:49 0

Princ Hari iznenadio je svojom pojavom na NFL Honors događaju u Las Vegasu tek što se vratio iz Londona, svojim govorom opet je zaslužio zlobne komentare.

Princ Hari

EPA

Princ Hari iznenadio je svojom pojavom na NFL Honors događaju u Las Vegasu tek što se vratio iz Londona, svojim govorom opet je zaslužio zlobne komentare.

Princ Hari požurio je u Ameriku iz Londona nakon što je posetio svog oca, kralja Čarlsa kojem je nedavno dijagnostifikovan rak, a čim je stigao viđen je na jednom javnom događanju. Hari je sve iznenadio kad se pojavio na pozornici NFL Honors događaja u Las Vegasu, a ova njegova odluka brojne nije oduševila.

Hari je američkom fudbaleru Kameronu Hejvardu uručio nagradu Walter Payton za čoveka godine, a tim povodom održao je i kratki govor.

 

 

''Sve što vi radite na terenu i izvan njega je zaista izvanredno. Vi ste uzori milionima u načinu na koji se ponašate i u načinu na koji uzvraćate'', rekao je Hari.

Kako navodi Daily Mail, Harija je publika pozdravila velikim aplauzom, a tokom svog govora je zbijao i šale što su mnogi zamerili jer svog bolesnog oca nije ni spomenuo.

"Čoveče, princ Hari. Čoveče, u šoku sam. To je princ Hari", rekao je Hejvard nakon izlaska na pozornicu očigledno oduševljen što mu je upravo on uručio nagradu.

Hari se tokom posete Britaniji sastao s ocem i kraljicom Kamilom, a s kojima je proveo oko 45 minuta, dok brata princa Vilijema i Kejt Midlton navodno uopšte nije video.

"To je najbolji pokazatelj koliko je njihov odnos loš", rekla je za Daily Mail Dženi Bond.

Uprkos dijagnozi, Čarls je i sam potvrdio da se oseća dobro, a detaljnije informacije o njegovom karcinomu još uvek nisu otkrivene.

Njegove obaveze na sebe su preuzeli supruga Kamila i princ Vilijam.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading