Jeo sarme i pasulj, pa smršao 20 kilograma: Popularni reper otkrio tajnu brzog gubitka kilograma

Slobodanka Ćorić Vesti 09.02.2024 07:33 0

Sa 95 kilograma došao do 75

rasta

Alo/Printscreen

Reper Stefan Đurić Rasta otkrio je kako je promenom režima ishrne drastično smršao. Kako kaže izgubio je 20 kilograma zahvaljujući kuvanoj hrani! On je sa 95 kilograma došao do 75.

"Ranije nisam obraćao pažnju šta jedem. Kad god bi mi bilo dosadno, uzeo bih nešto. Međutim, trudio sam se da za ručak uvek pojedem nešto kuvano kako bih smršao".

"Čim sam prešao na kašiku, kilogrami su počeli da nestaju! Za kratko vreme sam izgubio čak 20 kilograma", ispričao je reper, koji obožava da zasuče rukave u kuhinji.

"Volim da kuvam, a kad ne stignem, onda naručujem. Ali više ne naručujem brzu hranu, koja goji, već supe, sarme, pasulj... To sa mnom ruča i moja ćerka Tara. Večeru izbegavam i trudim se da ne jedem posle sedam sati uveče. Ako me uhvati kriza, pojedem neki badem ili lešnik",  ispričao je Rasta.

"Umem svašta da spremim, čak i hobotnicu na nekoliko načina. Kad sam s momcima iz tima na turneji, kuvamo jedni drugima, jer želimo da se hranimo kvalitetno".

Muzičar svako jutro radi sklekove i meditira, piše Informer.

"Imam tu sreću što sam navikao da vežbam. Primetio sam da čim malo smanjim hranu i ubacim fizičku aktivnost, odmah smršam. Za sada radim sklekove i meditiram, ali ću uskoro da krenem i u teretanu i da ozbiljno radim s trenerom. U narednom periodu imam mnogo nastupa, pa mi treba kondicija. Ako budem debeo, neću moći da se krećem na bini", rekao je i priznaje da se rešio svih poroka:

"Pio sam baš mnogo gaziranog pića. Bilo mi je teško da je i izbacim. Ni alkohol više ne pijem, jer goji. Ponekad na nastupu uzmem jednu čašu neke žestine, ali i to retko".

Jelovnik Stegana Đurića

Doručak: Ovsene pahuljice sa vodom i voćem

Ručak: Punjene paprike i salata

Večera: Omlet s povrćem

Trik savet: Izbacite gazirane sokove, alkohol i šećer!

Komentari (0)
Loading