13:02 Poznati Kim Kardašijan se tajno venčala po 4. put? Nisu joj bila dosta tri braka, opet obukla belo
14:25 Ispovesti "Neću da preživljavam i propadam kao moja majka": Milena se udaje za 40 godina starijeg muškarca, "mnoge žene razmišljaju kao ja, ali nemaju sreće"
09:05 Ispovesti Ana prozvala srpske muškarce nakon što se udala za Turčina: "Stave vam šerpu u jednu ruku, dete u drugu, a oni počnu da varaju"
12:01 Horoskop Žene u ovom znaku najčešće ostaju neudate: Njihove veze su burne i dramatične, nije ih lako osvojiti
11:38 Poznati Iznenadila sve, Britni Spirs se ponovo udala, ali... Objavila vesti na Instagramu, zabranila svima da komentarišu ovu njenu odluku
20:47 Poznati Slavna glumica udala se u tajnosti za svoju partnerku: Zaprosila je u Diznilendu, a evo ko je lepotica koja je osvojila njeno srce
15:53 Ispovesti Mira otkrila šokantnu istinu o svekrvi: Nakon 11 meseci stalnih glavobolja saznala šta joj sipa u kafu
21:12 Ispovesti Udala se za 13 godina starijeg muškarca, pa promenila život iz korena: Napustila prestižan posao, ostavila sve i sada živi svoj san
20:55 Ispovesti Umalo se nisam udala za starca: Na dan venčanja ostavila 40 godina starijeg milionera, objašnjenje je urnebesno
12:20 Ispovesti Zamenila momka za mačku: Baka (83) koja se udala za 50 godina mlađeg muškarca, nakon gorkog raskida osula drvlje i kamenje po bivšem
11:20 Ispovesti Venčanje kakvo do sad nije viđeno: Potrošila je 3500 evra na slavlje, ljudi su šokirani za koga se udala
15:55 Dom i saveti Selen je za devojke koje žele da se udaju: Veruje se da žena u džepu treba da nosi ovu biljku
16:34 Poznati Keri Bredšo u zagrljaju miljenika Srpkinja: Stiže 3. sezona popularne serije, ovaj trenutak je šokirao apsolutno sve
16:10 Zdravlje Lekari Anu nisu shvatili ozbiljno: "Intuicija mi je spasila život, da nije bilo nje, ne bih bila među živima"
16:07 Zdravlje Da li ste ikada pogledali deklaraciju na limunu? Nastasja otkriva istinu – da li se kora sme jesti ili stavljati u piće
15:50 Dom i saveti Na veš mašinama postoji dugme za koje skoro niko ne zna: Ako ga pritisnete, biće kao nova
15:37 Dom i saveti Neće pući nijedno ako ih ovako kuvate: Evo kako da izbelite jaja pre farbanja, a da sva ostanu čitava
15:13 Zdravlje Ne postoji lek: Virus od koga je preminula žena Džina Hekmana je jedan od najgorih na svetu, a evo kako se prenosi